THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 June 2010

Tengok KILLERS pastu jeng jeng...SUPRISE!!!!!!!!!

Lama aku tak tengok wayang...sebab nya confuse mana satu nak nengok plus Encik Awak bukan kaki wayang...nanti bawak dia...krooh krooohh...ada orang tido daaa...so kalau nak tengok kena pastikan citer tu tip top best mantopp...orang lain sebuk nengok citer ngetop...aku gigit jari la...tengok wayang citer dah nak habis...time untuk midnite pun limited la..opcos citer terkini jekkk...padan muka kitaorang..hahaha...pastu tetiba telah direkomen oleh IKA (member opis sebelah aku ni haaa) untuk menonton citer KILLERS...katanya best giler tak boring konpom tak tido...okeh la baiklah....tengok poster macam romantic comedy je...tapi bukan yer citer murder ganas gak la .....tapi shweet kata Ika...yer la kitaorg pun book untuk malam hari jumaat...senang skit esoknya kan cuti...senang aku nak mengulor balik lambat...hehe..



** citer KILLERS yang best...layannnnnnn...sila la tengok konpom berbaloi pembelian tiket..



** pasangan lama gedik gedik yang dah tak kantoi dah...kemain tayang kan...opsssss


Pastu kelam kabut
la dari umah nak kejar wayang kul 11.40 malam...adeh sempat pulak aku membuta dulu...bukan senang habis wayang segarkan mata mengulor..yer bagus pastu sampai je GSC mid valley kul 11.00 pm...gi kat booking tiket..ref no dah expired...siotttt....aku dah cuakk...budak tiket tu sound lain kali kutip tiket awal yer..ha yer lah...budak tu baik hati suh pilih seat..yahooo berwayang la kita...hihi..jeng jeng jeng jeng.........mak nak skodeng orang sebenarnya...sapa sapa?? kepoci tull...aku jumpa IKA &Incik A nya...amboi berwayang midnite jugakkkkk...nak sorok2 yer..ha takde makna la kan...memang jadi bahan le...hehehe...mereka tak tengok citer KILLERS....iskk tak leh kacauu daunn...




** ha mana mau larikkkkkkkkkk...sudah kantoi daaa...kelam kelibut mencari tempat persembunyian....ngan aku memang tak lepas le...



** Ini Incik A pojaan hati Ika...akhirnya aku dapat gak nengok..selalu dpt tgk diorang bercinta dalam tepon je sebelah aku ni haaa..(kt opis lee)...sampai jeles mak kejap...auwww...lomantik lomantik....well...Incik A nampak sepadan ngan Ika...ehem ehem tak lama lagi la ni...ehh jangan tahun ni eh..bagi aku dulu lepas



** with Ika....wakenabeb..!! ehheeh bila nak double date lagik??








6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama xtengok movie..huhuhu sadis btoi...wah cam mamarazzi ko kan...hehehhe...harus nok kejar sampai dapat..leh ganti abang nas lak pas nie.. :P

RedLife2Love said...

hadoii..mmg tak boleh nak larik okey..akhirnya terpaksa juga menadah muka mengadap kak mimi kan..hehee.. sgt kelakar bile ingat balik kejadian hari itu..nanti kite plan buat double date pulak yer.. =P

Eri-chan said...

dah lama tak tgk movie..last rasanya bulan 2..mau geget jari sendirila...

Mia-Ina said...

lama x jenguk sini sejak bercuti....wah,blog kak mimy dh bertukar ye...lawa.....

♥cutebabygirl♥ said...

best eh?
kne tgk neh :)

The Queen Bee said...

yess sukeee giler the killers rasa nak tengok lagii hehehee

Google