THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 June 2010

Jumlah Syiling Terbiar...

Sudehh malas nak suh korang kira..bukan korang rajin kira pun...hehehe.. takpe tak kira korang rugi...aku nak bagi hadiah freee tak mo kan....tapiiii cuma hanya sorang je yang rajin duk teka...cuba tengok bawah ni....even tak tepat mana pun tapi mak tetap nak bagi hadiah sebab mau mencuba....yehaaaaaaaaaaaa ...itu dia sapa lagi MISS POSH kita....ok rezeki ko la POSH...okeh sila email kat aku (nor.zmy@gmail.com)alamat ko untuk pengeposan hadiah..yahooooooo...makcik menang!!!..apa hadiah nak bagi tu.??..tungguuuuuu...kita kasi jeles sket kat diorang yang tak teka tu...huhuhu uwekkk...posh nanti ko receive hadiah tu ko jeles kan lagi ekk...(aku bakar line lagikk :))





Oh korang pasti nak tau berapa jumlah syiling terbiar ni kannn....setelah dikira, tambah, tolak, darab, bahagi...cekup dalam terkocek skit...ehh terr lakk..hehe..maka jumlah nya adalah............


5 sen - 33 keping /RM1.65
10 sen - 165 keping/ RM16.50
20 sen - 300 keping / RM60.00
50 sen - 143 keping / RM71.50


= RM149.65



p/s : huyoooo leh wat hantaran kawen....heheheh....Encik Awak nak skettt bolehhhh!!!!










10 comments:

mamamarissa said...

wah!!! bleh banje bam2 pizza nie :D

POSH76 said...

tak sangka walaupun tak tepat tp kerajinan aku terbalas...aku siap print kira setiap angle...tp tak tepat huhu

tapi alhamdullilah dpt gak hadiah...beb aku dah email ko address aku....muka tak malu adiah ko pun aku tak kasik lagi...lagi mau adiah dari ko hehe

sabar yer utk ko specel sikit tu yg lambat...jgn mare yer

tq sbb kasik aku adiah walaupun tak tepat hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah posh menang motor eh cilap menang hadiah...best2....nok..aku nak gak..*sambil kedip2 mata paling ayu kat ko..* ahhahahaha

kella said...

taniah untuk posh! best la mesti adiah gempak!

yela mimy.. ko kasi jelesla.. aku tak sempat nak kira arrr...

dusshhh!!

farahfatihah said...

wahh byk giler!!!!! tahniah utk posh

Megat said...

wahhhh rajin benor korang nak mengira duit e.awak niee yee
heheheheeh taniah2x hehehe

cik xxx said...

hi mimi,
haritu jumpa awk kat MPH jj alpha angle. macam kenal tapi segan nak tegur. sy senyum je lah..
balik rumah baru nyesal tak tegur.

haha, dah macam jumpa artis pulek

Ms AiReEn MoHd said...

huwaaa aku pun nak ...tapi aku baru ol la nok....huhuhuhuh nok ape cer..aku da load sesikit citer....naik krem jari aku naip nok...lame tinggal kan ..maklumla kan...

Mia-Ina said...

kak posh mmg rajin nk kira duit nie..tahniah la kak posh..

NeenaAnuar said...

congratsss POSH! aku dah terlambat lah kekdah nie! tak sempat nak meneka sbb lambat cikit blog walking kat blog ko! huhuhu...

Google