THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 December 2009

Mari Berjimba Melalak Bersama 3 NOKS & dot dot

Akhirnya pertemuan 3 bloggers noks ni menjadikk...plan baek punyeeeee apa lagi berjimba karaoke la.....sebab sumer gile mensumbangkan soreee.......kasi set sumer free...maka 3 noks ; Aireen , Mala dan aku bersama dot dot skandalicious...huhuhu...melalak di hari krismas...sesuwai gitu.....aku macam biasa lah mana leh tak bawa encik awak aku...tak sah okeh kalau aku sorang...habis tu sapa nak berduet ngan aku....si Aireen ngan boy la...tu pun sama gak...mana leh tak bersama...wakaakaka...pasangan sherasi cool tapi sengal...aku pernah jumpa...cayalah...mak tabik springg...toink toinkkk

Dan first time aku jumpa Mala dan skandal...opsss adik kandung okeh..tak baik pikir bukan2...Mala tak bawa laki sayang dia...sebab laki dia almaklumlah kaki bola bukan kaki nyanyi macam bini dia...macam biasa kalau dah 3 orang noks ni jumpa...macam dah kenal bertahun...giler babas nya jerit tak henggat....hehehe..cukup 3 orang ni jumpa...memang pecah bilik small...wakakaka...padat weh...body pun mantop2 sumer nya...paling tak tahan semua duk nak gegar bilik menari macam orang mental...laki2 semua stok sopan duk bersimpuh menyaksikan bini2 yang tak sedor diri macam keluar kandang....astaga...heheheh
...haluuuuuu nokss.... next karaoke or bowling okeh...mak dah lama tak enjoy tahap cipan ni........silakan arrange pastu roger aku...i pollowwwww



** pasokan sorak jimba lalak dalam hutan rimba...ala2 tarzan gitu...OOOOOOOO...auwwwww



**melalak melalak jugaaaa...tapi kepit tetap kepit bersama kesayangan encik awak...baju color sama sebab beli satu kedai eh takk aku tiru encik awak...uhuhuh...jangan main2 yer kata sore aku sombang...sekali aku hempap penyek...tengok betis laaaaa huhuhu

** 3 noks berpadu sore...lalalala...ratu dangdut dut dut..ewahh gelek tak henggat...giler sengal badut gegar bilik oii....weh 2 noks pakai baju hitam teknik menyorokkan apa yang patut.....nengok eryn kengkonon kuwuss......arhhhh aku jugakkkk gedempol dlm color terang....mala nyanyi lagu tradisional dato ct..ternganga sumer lebam nak tunggu lagu habisssssss...wakakaka



** eh laki ku nyanyi...encik awak giler kentang!!!!!!...sore dia rock kapak okehhhhh...mak pengsan jap dengar lagu dia nyanyi...jiwa mak sayussssssssss...ehhehe...apa kes duet ngan eryn lagu di ambang wati lagikkk...lagi la dua2 ni naik feel layan lagu memasing...aku lak naik bulu roma wehhhhh....boy terus terngannga ....wakakaka tak de halll...

** pose gedix dari 3 noksss........nyanyi tetap nyanyi pastu harus bergambo2 pastu masuk blog...aii dah kata bloggers...nasib la kannnnnnnnnn...mak sokakkkkkkk....kepala ting tong sumer...weh pasni mana laie agenda?? adios bebeh











9 comments:

iena said...

bestnya... sesekali cam ni happy kan...

daela said...

Nok...apsal ko x ajak aku nok...best nya..bley karok2 bersama..sambil meYUMBANGkan lagu..hehehehehe...

fabulous.farah said...

lame tak karok..kenape laki suke nyanyi rock kapak yer?

POSH76 said...

beb suka aku nengok gelagat korang mmg happening leh bikin konsert hehe

klik2 flymas yer

Ms AiReEn MoHd said...

kekekeke rock kapak aku pun suker....dendang sayang bg mala kekekkekek

Iena said...

smp hati nok2 ku sekalian melupakan aku... xper2... aku karok duet lagu dangdut ngan achik kat umah!

CikMin said...

wah...bukan main korang eh...esok2 klu nikah sume dah ada anak2..harus angkat anak2 sume gi karaok eh...hihihi...klik 3 ads kt sini...

dina said...

weh gile jeles haku ni okeh! lama dah aku tak karoke ni... mic aku kat umah ni sampai rosak sal sore aku sedap sangat... skang dah beranak pinak ni nak karoke kena bwk anak... dia pun sebok nak nyanyi lagi ba ba black sheep kang...

kella said...

bet nya mims...
ko karak kat ner ni weh..
kasi tau sket..

Google