THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 December 2009

Nama Naik Beb....The Most Top 5 Commentator on KASEH blog



Nak ucap tima kasih muahhh kat KASEH sebab telah memilih aku sebagai The Most Top 5 Commentator...pehhh sangat tak sangka...hari n
i aku baru perasan ada nama aku..walaupun nilai nya hanya RM10 tapi pada aku berbaloi-baloi...tanpa RM10 sapa lah RM100...ecehhh....hmmm mana satu aku nak pilih ek??? Dua- dua best...Topup leh gayut ngan Encik Awak....hahaha pakai zaman pakai Topup lagikk...ngeh ngeh...Voucher Jusco leh shopping maklum la aku pembeli barangan JUSCO yang tegar...apa leh dapat ngan RM10 kat JUSCO?? hmm banyak wehhh ...hari tu aku beli kasut brand Cleef RM 10 tau ...smart giler okeh...nanti aku reveal kat blog.....pastu ngan Suar Dalam pun dapat RM10..so...banyak untung....hhuuhuhhu...mana satu ni?? Kaseh, nak dua2 boleh???? giler tamak...ahahahha


Petikan dari blog KASEH...bertuahnya aku......huhuh



"bersama detail anda utk claim hadiah yg tak seberapa dari saya... anda buleh pilih salah satu antara :

1) voucher jusco (RM10) - se
rtakan alamat senang den nak post voucher tuh 2) Topup Credit HP (RM10) - sertakan no tepon kalau nak den topupkan terus yg bertuah adalah :
1) Sis_nita

2) Mia-Ina
3) Rasp

4) Dee
5) Mimy Hamid - aku la ni !!!!!! "



14 comments:

Emynz said...

Kalo topup - tak nampak
kalo voucher - nampak,cam ala² souvenir dr kasih gitew. HA cepat pk. hahah aku menambahkan kepeningan kapla ko. best kan

en.awak said...

tahniah sesiapa dapat bones dri kaseh....hehhe.ah pikir laa sendiri yg mane 1 korang nak hehehehe

Ika Razak said...

wah .. bestnye kak mimi.. kalo ika .. ika pilih voucher.. hehehehe :D

kella said...

amboi.. berbaloi baloi la ko nie.. siap dpt rm 10! tahniah beb! :)

en.awak said...

korang pun leh dapat gak kena la usaha skit.kwn2 sapa lagi nak tolong kawan.....heheheh tu org tua kata biar ramai kawan jgn ramai lawan.janji ati kt senang kawan ramai ok laa
bkn senang nak cari betul2 kawan

en.awak said...

syg=ayg buat laa pilihan mane satu ayg nak yee....hehehh org dah hadiahkan pilih aje yg mane ayg suka hehehehe.apa pun taniah semua.

Ms AiReEn MoHd said...

tahniah babe...huhuhuh

my.mastura said...

nampak sgt ko ni x der keje kan..asik mengomen kt blog org jer..hik hik

POSH76 said...

10 hengget pun berbaloi2 tahniah hehe

kella said...

En Awak mimy ni memang supportive abis!

daela said...

hehehehehe...aku x der ker nok?nampak nau aku kedaung gak komen kat blog ko...ahahahahahaha..

Mimy Hamid said...

Emynz : bagus idea ko...leh pakai

en.awak : syg suh diorag pkr wat pe..ayg nya

Ika Razak : me voucher too

Mimy Hamid said...

kella : baloi la gak ..RM10 duit tuuu

Ms AiReEn MoHd : yo babe..ehheeh jgn jeles..ahaha

my.mastura: so jom join tm..keje komen org jekkk..ahaha

Mimy Hamid said...

POSH76 : rm 10 la dtgnya Rm100

kella : dia memang kalau komen berjela..

daela : aku tak wat contest syggggggg

en.awak : syg kemain bg komen...nnt tlg teman ayg ke jusco pastu lebihnya syg tambahkannnnnnnnnnn..huhu

Google