THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 December 2009

Dulu Malu Kucing Sekarang Malu Biawak


Haluu ni gambo last week okehh kang ada kontrobasi kata aku tak buat diet detox pulak...minggu lepas aku kan cuti blogging...maka citer gedik santai bersepah...sila jangan muntah..tapi nak muntah gak..ada aku kesah...pastu lap balik yer...uhuhuh...menggedik la plak aku nengok gegambor ni....kengkonon feeling the most couple romantic la...ha ye la sgt...encik awak tak romantik...dia aromatik plus akrobatik...hehehe..alkisah ada citer okeh di sebalik gambo ni...aku la tergedik nak makan secret recipe..pastu encik awak bawak pulak gi tempat first dating...uihhh aku terkenang-kenang la zaman malu kucing...gelisssss okehhh..sekarang sudah malu- malu biawak....tak lama lagi malu -malu gajah...sebab aku kan gedempol tu yang sakan bagai berdiet...kalau tak kurus memang aku balun la kan pasni...


Flash back balik pertemuan pertama...hehehe...aku masa tu yang kengkonon sopanng yang ayu iteww telah berbaju kurung color biru...masih ingat?? tak ingat gi flash back balik entry ni-->ENCIK AWAK.....time tu bulan pose...mak sopang la skit...padahal tak baju semua tak cukup kain..sendat mendat je...kebetulan je nak tersopang....ahhh ada aku kesahhh...rela je kena kutuk...biarlahhh...time tu baju sopang tapi mulut tak reti kontrol..aku kan pot pet pot pet..agaknya dalam hati Encik Awak..apa ke nasib aku pompuan ni mental cakap tak berhenti?? nahhhh sekarang...dia yang banyak cakap dari aku...berjangkit wehhh siannnnnnn...tak kisah lah semua tu kenangan kami bersama...nak citer banyak kang ada yang cirit terus...yang pasti itulah pertemuan yang merungkai segalanya...dulu sorok sekarang terlebih expose...huhuhu...kalau aku tau mamat ni sapa dari dulu lagi aku cari celah bedah, hutan pun aku redah...eheh..ayat tak leh blahhhhh...sudah tertulis jodoh & pertemuan di tangan tuhan ...ikan di laut asam di darat..di secret recipe juga kita bertemu..huhuhuhu



** uikkk...dulu first dating pun ada gambor gini...kasi tunjuk janggut comel okehhh....auww mak sukaaaaaa..dulu konon hide sekarang hamik ko terlebih reveal

** aku & encik awak ku...senyum skit bang...jangan mareeee...gambo mu masuk blog ku...steady bang....cover perut tu..hihihi

** pose arahan dari aku...dari bawah pulokkkkkk...sementara tunggu makanan datang kannnnn..aduh encik awak ni...masam je...tarik janggut kanggggg....
** ecehhh encik awak nampak gigi daaaaaaaaaa....tapi kena paksa...redahh je..paks a ke terpaksa ke ada aku kesahhh...

** finally the food dah sampai...kita makan dulu...auwwwwww lupa jap diet makan macaroni cheese tapi tetap tak makan nasi okeh...45 hari tu bebbbbbbbbbb....










9 comments:

iena said...

cute couple...

kella said...

yeah.. aku ikuti perkmbangan mu whai sahabat.. semoga kekal hendaknya.. AMin

Mia-Ina said...

lovely couple..sweet

Nadine said...

Tak sabar nak tgk couple yg malu2 biawak ni posing ngan baju pengantin pulak. hihi.. :)

Liyanaroxx said...

comel!

Kaseh said...

babe..u guys r meant to be 2gether.. korang jagala hubungan ni baik2.. aku doakan yg terbaik utk korang..amin..

Nanie-Izailani said...

perut oh perut...bumper dah sama mcm suami i jer...hahha tp best ape leh buat bntal tido..empuk...

en.awak said...

akum... semua...
thanks coz doakan buat ktorg berdua.
apa pun dlm perhubungan samada kt masih bru bercinta tau dah lama bercinta kt kena pandai suaikan diri gan keadaan supaya kt tak akan rasa bosan gan hubungan kt tu nti.

en.awak said...

insyaallah doakan laa semoga kekal bahagia sentiasa.
doa korang semua sgt ktorg hagai sgt2.thanks semua.
Dan ktorg doakan semua kawan2 hidup dalam kebahagian semua hendakNYA.
amin......

Google