THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 December 2009

live - Lunch Detox 1st Day


Okeh live telecast...macam siaran berbayar la pulok...ha ni mak nak hapdate lunch nya menu lak...okeh semua...berjaya tanpa makan makanan lain selain dari buah , buah dan buah...apa lagi buah ekk..oppss buah dada tak termasuk dalam senarai..harap maklum..lunch tadi aku asyik dok hadap buah banyak depan mata ni. ngan oren 3 biji...epal 2 biji....

Pastu minum pulak yogurt drink buah-buahan campur...manis jugakk...so aku tambah air bg tawar skit....giler aku semangat berkobar...ni kalau ptg ni aku timbang tak turun 1 kg..memang la kannnnnnnnnnn..(giler cepat nk turun)


nah amik ko...sekali memerut okeh....yes..sistem pembuangan menjadikkkkkkkkkkkk.....oh yer lupa...pisang pun enggak bukk...pisang di makan pada hari ke-4 detox bersama low fat milk...okeh okeh stop citer pasal makan buah ni..dah ala binatang kat zoo hutan pulak aku asyik layan buah...takpe takpe proses detox nya pasal...aku belasah...
..jangan lupa uolls pastikan minum air 10 gelas sehari...bab air kosong memang tak de masalah.. aku memang suka air kosong...tapi masak la ko kannn...gi toilet jekkkkk....memang la dasar pembentungan indah water ..eh berbayar okeh tapi kat umah...aku lupa skrang kat opis...hehehe

**Pic credit to Encik GOOGLE




14 comments:

RedLife2Love said...

bagusnye boleh memerut.. hehe.. lega kan?? badan rasa ringan x?

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

haha. bestnye ;) mesti ringan je badan eh??

JuJue said...

kalo ini jer menu ko sampai tua..memang kompommm lah save budget! sbb tak gado nak makan pelik2... ehh tapi ye ke save budget? aku rasa buah2 ni pon mahal giler skang nih kan?

Mia-Ina said...

wah kak mimi...great job...mia pun hadapi hal yg sama tau

noradzlina.kamdani said...

wah..best nyer...kite ala2 pening kpla plak ari ni sampai le 1 bj buah masuk dlm perut br ok...menu kene tukar skt kot dr yg flo nyer menu..ye le antibodi lain2

Kaseh said...

babe...goodluck on ur diet.. harus meletops ko masa sanding nati...hehe

Flo Alfera said...

wah...congrats to u..good luck for day 2!

POSH76 said...

wow baguslah hang mesti cepas slim...

klik MAS & KDU yer hehe

iena said...

kuatnyer semangat...

en.awak said...

wahhh semua korang sokong yee ayg diet yee heheheheh......
abis laa ......

daela said...

wah...nok...makin slim la ko...jeles aku..aper pun semoga berjaya..

Ms AiReEn MoHd said...

weh bukan main detox ko jadik ker semlm..a.ku setenggah hari jer jd kul 4-5pm aku hentam kfc twister tah ape tah...sedap plak...lapooo weh....tahap nak mkn org jer da aku wat detox ni...aku try again mase cuti la....wehau tak nampak pun si die..aku nak sedekah ni..

kella said...

hehehe... mims!

en.awak said...

sory laa kwn2.....bkn syg nak bg komen yg tak bape baik pasal diet nerr......klu diet sje tak bp elok sgt.diet nirr kena laa gan senaman sekali sbb tak byk bahan bakar dalam badan yg dapat dikurangkan......

so senaman tu penting tau untuk kesihatan walaupun sekejap......heheheheheehe
apa pun selamat berdiet semua semoga berjaya...

Google