THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 December 2009

Live - Detox Bermula Membara Bak Lipan Bara...hee



Haloo kembali write in blog.....citer lelain nanti la aku story mory...aku excited dalam kepala otak ingat detox je...ehhehe..lagi pulak contest dah start bermula hari ni ...aku pun excited la kan...hari ni haru berbuahan la kita....demi detox, hari sabtu lepas sanggup aku turun chow kit...aku takut nak redah chow kit...tapi demi buah, aku redah......chow kit murah giler babeng...berbaloi-baloi...aku beli epal hijau 15 biji - RM 5 , pastu buah oren bulat..(memang la bulat kan takkan petak)..17 biji -RM 5...apa lagi aku beli la banyak-banyak....ah sgt giler...mentang2 la hari buah hari ni...pastu beli belimbing pulak sekilo- RM2..., jambu batu sekilo - RM 2 gak......tak ke murah gilersssss....ngan aku aku sekali giler memilih...ok hapdate live...


** kredit Encik Google..hiasan je ni


**Breakfast hari ni makan campuran buah-buahan potong epal hijau, oren, belimbing + yogurt...harap2 kenyang la ek....semangat detox membara- bara macam lipan bara kat dada aku...(yang nampak tau le ...) ehehehhe .....aku berjaya menahan nafsu sarapan pagi ni...abah aku baik hati hari ni belajan roti canai ..oh tidakkkkkk...cepat-cepat aku jalan nak gi keje...yeah berjaya menghide nafsu roti canai..YESS ...nextttt hapdate lunch....see ya



9 comments:

ZhafranZahra said...

wahhhh leh cuba detox diet ni...
mimi last fri u pi ikea with en awak ke? kita mcm kenal u..nak tego that time tp takot salah org..kang tersipu2 masuk lam baju walid kang..lg haru bila awan damia gelak2 kan umi dia kang ehehe..tp jika tu mmg u...wahh sungguh romatika d amor la u ngn en awak u....kelasss!!! ;P

iena said...

sedapnyerrrr.... murah giler ekk kat sana..

Ika Razak said...

wah.. hebatnye.. hehehe... teruskan usaha anda. n gud luck.. kak mimi ade prob la nak burn dvd tu.. ika bagi akak pinjam dvd tu pastu akak wat la sendiri buleh?

daela said...

heee...bagus2 nok ko buat cam ni...boleh aku try jugak pasni..tapi...mampukah???adoiii....

Beauty Touch @ RAJA SUEFINA said...

HYE DEAR...
If u nak tolak baju kite charge u only rm750..utk engagement ke?bile eh?

Iena said...

aku pon nk cuba detoxla...
tp laat ker mkn buah jer nok?

Filla ~ Kasih Aleeya said...

perghhhh?? murah nak mam buah kat chow kit??? teruja aku... tp tak sanggup plak nak meredah?? weh, wa respect lu... mcm ni laaa.. semangat+disiplin=berjaya.. eh eh.. aku pepandai wat formula plak sini.hehehe...

Nadine said...

Chow Kit mmg tempat yg tepat nak beli buah bnyk n murah. Masa I nak kawin dulu pun shopping fruits and fresh flowers kat sana. All the best Mimy. Nanti buat update on the outcome eh..teruja nak try jugak nie! :)

kella said...

wah.. lama tak jengok blog, ko dah macam2 improve ya untuk diet nih! syabasss!

Google