THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 December 2009

Deko Deko Krismas...

Esok nak dah krismas...aku pun sibuk jugak nak selit citer gambo deko deko menarik sempena krismas...walaupun aku tak menyambutnya...tapi haiii kata 1 malaysia...hohohoho merry christmas...tak de ke pak santa nak bagi hadiah...menarik weh kalau dapat hadiah....meh la sapa yang baik tu bagi...kekekek...yer la bagi...kena lempang sebijik...PANGGGGGGGGG....dah musim krismas ni berlomba -lomba la shopping complex main deko deko...pehhhhh berlawan-berlawan...ha penuh la pokok krismas yang tinggi , pendek...macam-macam ada........aku tak de la meredah semua shooping complex kat Msia ni semata nak tgk deko tapi dah terkebetulan aku ngan encik awak merayap-rayap...apa lagi camwhore la sana sini...hehehe...so far aku sempat gi tengok deko deko krismas ni kat 3 shopping mall The Curve, Pavilion & Mid Valley


LOKASI 1 - THE CURVE
** aku kebetulan cuti memandu menyinggah gi Ikea pastu meround pulak nengok deko kat The Curve...hmmm oklah ada macam ala2 umah sesat...pastu semua salut ngan dedaun ...pokok krismas tinggi weh..gambo biasa lah sentiasa berdua...celah mana aku nak sorok encik awak ni...dah la besor cam aku gak..




LOKASI 2 - PAVILION
** ni pun kebetulan..semua kebetulan je ko ni..biasa ar lepas kena maki hamun kat Mayfair ..kasi release tengok la deko deko krismas...mak ai kat sini ramai giler orang...aku duduk je celah tangga sambil bergedik dating berduaan...kebetulan time tu bintang tenis ada tu yang orang berpusu...bergedik camera lagikkkkkkk 2 orang belangkas....kawen nya belummmmmmm





LOKASI 3 - MID VALLEY
** pun kebetulan jugak...sebab aku after opis hour...ada tujuan okeh kesini...aku & encik awak kepit ku nak cari towel untuk hantaran...kebetulan nak guna pakai berkat voucher JUSCO yang telah diberi oleh KASEH..tengkiu babe..tengok mak berkat beli towel kawen tawwwwww...heheheh...berbaloi-baloi sebab towel sale 50 % ..jimat deh..eh dah ke citer lain pulak..weh deko deko kat mid valley lawooooooo....siap ada macam castle...iskk shantek shantek...tp sempit la..snap sana sini lawao la....seperti biasa...bergedik ngan baju keje pun jadikkkkkkkkkkk...







SELAMAT HARI NATAL PADA YANG MENYAMBUTNYA...AKU TAK SAMBUT BAGI UCAPAN JE...






20 comments:

RedLife2Love said...

amboii.. semua tempat krismas kak mimi balun bergambar ek.. hehe.. siap peluk2 manja lagi ngan abg megat.. =D

CikMin said...

hehehehe...kakmin pernah dtg sini dulu mimi..lepas tu dah lupa lak jalan nak dtg balik..ni baru jumpa semula....klik2...romantis nyer...jeles ai tau...

dina said...

babe, masa kat MV minggu lepas, ingat nak gak snap sekeping dua kat deko tu, sekali encik laki aku sound..."semua tempat nak bergambo" hukhukhuk... tak jadi noks, sekali dia kuar aura sound tu,aku terus le simpan kamera... hahahaa...tak shhhpporrtingg uuu...

dina said...
This comment has been removed by the author.
en.awak said...

sibuk cam kitaorg yg sambut krismas lak...... heheh takper kan gagasan 1 malaysia apa salah nye pergi memeriahkan suasana......hehhe
asyik tgk suasana kekeriahan org melayu jer ....sekurangnye kena gak tgk kemeriahan bangsa lain .....heehheheheeh

POSH76 said...

beb aku nampak ko dah makin slim laa...tahniah yer...hehe

klik2 NZN

iena said...

mmm.. amboi romantik abis nih... pokok krismast jadi saksi...

fabulous.farah said...

tak sempat pergi mall pon bulan ni..terlepas deko..bahjet bz nye aku!

Anonymous said...

badan dah la gemuk mcm babi.. bf pon gemok mcm babi hutan. lepas tu amik gambar pelok2 mcm sial.. elok sgt la tu.. sedar la diri dah macam babi.. carik laki pon badan macam babi. so jadi la berbabi-babi... wakakaka

en.awak said...

maaf yee semua kwn,gua hangin betul laa gan mangkok haram nie sekor.....
nie laa org kata mak bapak tak ajar anak.tp tak leh gak nak salah kan mak bapak sedangkan anak bagai kan syaitan.......
nak kata tak de agama mak bapak dah bg cukup agak nyee....
jangan sedap guna bahasa nak kutuk org.... sedar laa skit kt kan mati gak semua tp kau sedar tak bila masa kau nak mintak maaf ape yg kau kutut tu.......
klu ada laaa arg tak apunkan kau sampai mati seksa laa kau mati
ingat tu....
kau bukan kekal hidup selamanyee.
dah laa bacul(kalau kau laki laa )
klu puan memang gila(hina)
klu nak kutuk,kutuk laa terang2 bro tau minah rewang...

en.awak said...

tp gua ckp laa terus terang kat org yg kutuk gua tu memang gua tak ampum laa selagi lu tak datang jupe gua mintak maaf.sory laa bro.klu lu jenis org tak sembahyang tak kesah laa ok bro tau minah rewang

Anonymous said...

eleh citer pasal semayang la plak.. citer macam la bagus. nk ckp mak bapak aku tak ajar. abis mak bapak ko bagus sgt la dok ajar ko tu berpelok ngan gf ko yg mcm babi tu? tapi elok la gak kan babi sama babi bepelok. jadi la mcm sebabi berbabi babi berpelok mcm haram jadah. malu la sikit bro. belom ada apa2 hubungan. kalo muka hensem n badan tegap takper gak. ni berbonjol-bonjol gemok mcm babi. pastu juling lak tu. babi juling sungguh.. hahahaha *&*&*&&*)%^%

Mimy Hamid said...

si anon...weh ko tolong jangan kaco life orang lain leh tak?? apa masalah ko ni..apa ko tak puas hati ngan aku??.. ada aku kacau hidup ke?? tak suka aku jangan menyibuk huru hara kat sini...ko nak ngata aku apa pun suka ati ko la macam aku kenal ko...klu ko rasa ko bagus sangat fine la...tak payah sebuk nak komen ko macam bagus...

Ms AiReEn MoHd said...

salam...adoiyai apehal lak ni...sesi ketuk menutuk..mimi n megat tak mo layan...bace jer....tak mo takmo..kang die tulis lagik kang....ehh tak pasal aku kene gak lak nikang...weh kowang da tu namo gado...ni pes day aku keje 2010 ni..aku da tak simpan hasrat nak maki hamun org thn baru ni..aku nasihat kan jer kowang ni yer...dah tu berdamai

Aku yg cun..muahahaha~ said...

Astagfirullaalazim.. Apasal la si Anon ni..sudah² la tu.. Nak membabi² kan org tu naper.. Dah..x yah susah² hati dia nak berpeluk ngan sapa pon..dia nak buat apa pon.. Kalau kau rasa x elok, ko tegur je la cara elok.. Tak yah nak membabi² kan org.. Dia pon x de kacau ko aku rasa.. Ko tak yah susah² hati lagi tau.. ko pon x sempuna jugak..lepas ni ko gi amik cermin, ko cermin diri ko sudah.. komen kekurangan kat diri kau tu sblm ko komen org lain..

Megat said...

sory klu badan tegak muka hennsem tp perangai can setan can kau wak per guna gak.kira ok la tu... tp sekurang nye mak bapak aku tak ajar anak panggil org babi...
tak cam kau tu.tak tahu laaa aku klu mak bapak ajar kau panggil setiap manusia yg tuhan cipta nie kau [panggil babi].
klu aku berpeluk pun tu dosa aku gan tuhan....
tp kau dosa gan manusia.kau ingat senang ker org nak maaf kau cam tu jer....sedar laa skitt... kau tu bukan hidup selamanyee
nyawa pun TUHAN bagi pinjam.

ingat laa skit nti terkena atas batang hidung sendiri baru tahu..
kau pun akan ada nak anak.nti anak panggil kau tu babi bru kau rasa .....astagfirullaalazim....nauzubillah nintak jauh laa diri anak2 perkara tu

kella said...

mims.. betolla ko dah nampak slim sket!

MaRyD said...

si anon oi,sudfah2 la kutuk org..ko tak takut ke dgn azab api neraka?ya allah,byk betul dosa ngko ngutuk org mcm tu..cube org pngil salah sorang dr family ko mcm tu,mcm mana?sakit kan

Megat said...

sory klu badan tegak muka hennsem tp perangai can setan can kau wak per guna gak.kira ok la tu... tp sekurang nye mak bapak aku tak ajar anak panggil org babi...
tak cam kau tu.tak tahu laaa aku klu mak bapak ajar kau panggil setiap manusia yg tuhan cipta nie kau [panggil babi].
klu aku berpeluk pun tu dosa aku gan tuhan....
tp kau dosa gan manusia.kau ingat senang ker org nak maaf kau cam tu jer....sedar laa skitt... kau tu bukan hidup selamanyee
nyawa pun TUHAN bagi pinjam.

ingat laa skit nti terkena atas batang hidung sendiri baru tahu..
kau pun akan ada nak anak.nti anak panggil kau tu babi bru kau rasa .....astagfirullaalazim....nauzubillah nintak jauh laa diri anak2 perkara tu

puteri intan said...

mie & megat: buat bodo jer...mmg la kalo aku pun panas hati tp ko ingat satu je, what goes around comes all the way back around, dia panggil org b*bi satu hari nnti dia akan dapat pasangan/ anak muka mcm b*bi..mcm budak yg buat pasal kat aku tu, kan dah mati kena langgar keta, sorang lagi patah tulang blakang lumpuh seumur hidop..tksmpai pn braper bulan Tuhan dah balas..so ko biar kan je..tkyah nak hangin2..

Google