THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 December 2009

Jalang-Jalang eh Jalan Sambil MemBodek ...huuhuhuh


Ok cukup-cukup citer merisik….malu la pulokk…Thanks for wishes…Insya Allah ada umur yang panjang dapatlah aku naik pelamin…aku akan jemput semua kengkawan blogger…kasi meriah dan gegar majlis nanti…datang jangan tak datang…bawa hadiah besor sikit…huhuuh..aku dah tak sabo nampak…gatai tulllll…bawa bersabar…hah pasni jangan muntah okeh ngan entry persiapan kawen kawen ni…eh macam main kawen kawen lak…aduhh sekali lagi aku rasa dibuai mimpi…tampar 3x…oh bukan ..aku di bumi nyata tengah tulis blog…

Selepas semuanya selesai..esoknya keluarga En Awak plan nak jenjalan KL..nak gi shopping mall sebab adik biras aku nak shopping moping…aku ni bab ni serah kat aku la…walau tak leh shopping teman pun jadi leee….nak wat camner…perbelanjaan kena sekat…dulu apa yang penting iaitu KAHWIN….maka cuci mata la saja aku…kengkonon jek...tapi bila jumpa kasut murah RM10 tetap terpengaruh...ahahha..so nak lagi kenal2 ..aku join sekali…cuak gak nak kuar sama sebab maklum la aku ni pakaian agak kurang sopan sikit…punyalah takut baju aku over…first impression penting beb…walau MIL tak kisah…tapi air muka tetap kena jaga…MIL aku orang kampong..takut gak persepsi dia lain kannnn…huhuhuhu ..bodek lagiiiiiiii



** hasil rembatan kasut RM10....suke suke sebab murah dan menarik...brand CLEEF...dan juga jeans murah untuk big size berlambak yer di FOS ..murah giler..sehelai RM23, 2 helai RM 35, 3 helai RM 45...soooo cheap..



Apa ke sengal aku leh tanya Encik Awak.."blh pki suar ke??" .."nak pakai baju apa ek?"…bengongggg…gabra nya pasal…Encik Awak leh wat lawak spastik.."tak payah pakai baju"…siot kannnnnnn…..kang tak pakai betul…baru tau..ada berani..oh tidak!!!!!!! aku siap tanya mem besar apa nak pakai..last2 mem besar yang tolong pilihkan…wahhh sopang aku ada inner kat dalam…huhu..cover baekkkk….sangkaan aku meleset…MIL sporting la bab2 baju..pakai suar jeans, bodyshirt tak de hal..janji selesa dan tak terlalu over…CUNNNNNNGGG….wah ni yang berkobarrrrrrrr…siap suh aku tolong groom kan style adik biras aku…bisa aja donggggggg….beerehhhhhh…



** kuss semangat semua nya...hehehe..termasuk la aku...ini menandakan semua cukup makan zat sewaktu dengannya....untung kan ...makanan tak membazir..hahahah...bergambo with MIL, adik ipar, adik biras ...hehehe..
** sibuk nak jugak berposing berdua...kesempatan wehhhh..baru la nak rasa gedik sikit...lama tak gedik berdua...Encik Awak tak baik sakit mata lagi tu yang bershades bagai di shopping mall...siannnnn
..soalan: di mana letak nya shopping mall ini?? hahaha

** women &men in blackyyyyyy......sopang giler pakai inner...cover baekkkkkk...wahh rasa cam nampak kurus je ..huuhuh..teknik pengimejan diagnostic telah berlaku ...ahahaha...tengok tu tangan Encik Awak..dalam konon tak nak shopping...aku terpengaruh...huwaaaaaaaaa..pasal YES la ni...pokaiiiiii


11 comments:

Liyanaroxx said...

saya nak jawab!!!!saya nak jawab!!!!saya nak jawab!!!!saya nak jawab!!!!

shopping mall ini terletak di wangsa tak maju...eh silap...wangsa maju...JUSCO Alpha Angle...hiksss~!! wah,shopping mopping bersama bakal MIL ye kak?fewiiiitt~!!

dina said...

noks... aku suka sgt gambo last tu, ko nampak kecit sket dari biasa... wahahaha... noks, thumbs up utk ko dgn encik awak tu, sangat sesuai dan sangat padan. cepat2 kawen nokss.. lambat2 kang seksa... tak tahan... tak tahan... hahahahaaa....wei, kasut RM 10 tu buat aku teruja... kat mana? kat mana? saiz 8 or 9 ada tak?

RedLife2Love said...

bestnye g shopping!! uiks.. ika pn nak update beli kasut gaks.. bkn tiru tpi kebetulan ye.. hehe.. tunggu taw!! nway nice kasut.. bile nk pakai ke ofis?? nk nengok.. =)

Ika Razak said...

ptg ni gak ika g JJ wangsa maju.. nak carik kasut RM10 hehehhehe.. :D

Mimy Hamid said...

Liyanaroxx : ya tepat sekali...dah tentu pot wajib yana...hhaah

dina : ko ckp gitu seksa..ahaha sesuatu..kasut tu longgok je nokss..nasib aku jumpa..kaki aku size 7

Mimy Hamid said...

RedLife2Love : tak kisah..tau awka giler kasutttt

Ika Razak : gi carik kalau ada...nasib tau

noradzlina.kamdani said...

sporting nye bakal ML awak...

Kaseh said...

bila tarikhnya ni yang.. nati aku mekapkan ko eh..ahaks..bukan aku tapi amy lar.. :P

Mimy Hamid said...

noradzlina.kamdani : sebab sy bodek..heeh

Kaseh : ada discount tak?? ingat tunang nk amik amy ..harga camno

puteri intan said...

wah....shopping nmgn MIL nampak.....pakai inner lak tu, tp ape pun cun dowh ko sepertri biasa

en.awak said...

wahhhhhhhhhhhhhh............
klu bab shopping semua teruje nak beli....hahahhaah
ok laa ape klu dpt MIL yg cam tu ....kena MIL yg cerewet abik laa ayg ...heheehe.
apa pun semua gembira dan seronok

Google