THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 December 2009

Citer FM Terbaru


Lama aku tak hapdate collection Fridge Magnet (FM)...aku ni penggila benda alah ni...malas nak story bebanyak..pada yang sudi ingat aku di mana saja diorang bercuti..tima kasih...aku nak say thanks a lot kepada penyumbang FM terbaru aku seperti di bawah...jasa mu di kenang...muahhhh...ada certain tempat yang aku rasa tak akan dapat aku jejak...collect FM pun jadi le ye dakkk?? ada lagi FM from Europe yang aku duk tunggu ni...sabar ek......coming soon update


1. Bandung, Indonesia by Kak Shahida GIA
2. Saudi Arabia by Intan Syuhada
3. Singapore by Intan Syuhada
4. Melbourne, Australia by Adeeb GIA
5. Turkey by Akhma GIA
6. Pulau Pangkor, Perak by Kak Chik GIA kot
7. Lumut, Perak by My Boss, En Amar GIA
8. Kuching, Sarawak by Sy. Atiqah
9. Gunung Ledang, Johor by Me (ni aku beli)





TERIMA KASIH DAUN KELADI....




8 comments:

Emynz said...

Waaaaah kucing itueeee.. aku taleh tgk kucing w/pun fm . Europe?? hahahah!

daela said...

aduh...banyak nya ko punya FM..aku x byk lagi la...sedey2 ni..

en.awak said...

memang pun dah minat nak wak cam ner.pantang nampak FM tu terus jer lupa diri.....heheheheheh.
boleh buat pameran kat umah dah gan FM

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak mimi nanti tunggu kina g melancong. ill give u one. haha ;)

Ms AiReEn MoHd said...

nok aku sgt jelesss ni...aku nak gakkkkk

Mimy Hamid said...

Emynz : a'aa europe..ko gi paris beli kan aku gak

daela : jgn sedey tak lama lg ko byk cam aku

en.awak : tak leh wat pameran kt umah nanti hilang..

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH : boleh boleh..nak jugakkk

Ms AiReEn MoHd : jgn jeles..tunggu aku ke oberseas..tp bila??heheh

Emynz said...

paris jek kan?kalo aku g rome n sume tempat aku g tayah kan hahaah!! *larik ngan riang gembira*

Mimy Hamid said...

Emynz : sekali lee...balik msia aku tuntutttttttt

Google