THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 December 2009

Owhh So Miss This Boy....

Sangat rindu giler bangat ngan budak ni okehhhh...sesangat...baru je beberapa hari dia balik umah papa mama dia kat Shah Alam...so notty yang suka menghuru hara kan umah....kadang aku tensionnnnnnnn...selalu duk jerit...mmg suara puaka dengar sore aku la tu...sebab aku naik hangin ngan boboy ....


"boboy..angah rindu la...rindu sangat ngan boboy...tapi nak wat camana...boboy bukan anak angah...angah rindu boboy suka kacau angah...nanti angah naik meroyan angah babab...pastu boboy suka cakap **epak ang ** (sepak kang)...sekali lagi angah marah...pastu bila boboy layan ultraman time tu la angah sebok nak tgk citer angah...ohohoh.oo..mesti angah hangin bengang satu badann...**nak man man (ultraman)....tak puas layan dvd, layan pulak pc angah...satu hari 10 kali duk layan....arhhhhh tension ultraman lagikk..sampai angah boring....pastu pepagi boboy masuk bilik angah...kejut angah...**angah, ngun**...kelakar pulak bila angah panggil ** BOBOY LA KITTEN..heheh boboy notty leh buat sore kucing pulak ..MEOWWWWW...BOBOY LA TOMOK...**amo mok mok nak man ya** (tak mau gemok nak ultraman gaia) ahahaha..lawak tul la boboy.....rindu nak gomol boboy cium puas pipi bolatttt...maklum la angah ko ni rakus orangnya...geram yang tomok tomok....dapat pipi mau aku ngapp...goerng pun sodappppppp...arggggggg semua ni buat angah rindu...miss u cayang....


wahhhhhhhh sedihhhhhhhhh sebab rindu ..oh dia terlalu sayang ngan encik awak...kalau encik awak datang sangat excited...dia suka bodek..sebab encik awak ni suka melayan...**PAK ENGKAT (megat)**...hahaha...boboy ni suka kacau daun aku nak dating ngan encik awak...nanti dia nyebok nak join....arghhh encik awak ada boboy lupa aku...kesian aku.. terpinggir di rumah sendiriiiiii....dek rindu gila babs...aku nak layan tengok muka si boboy cayang aku ni...muahhhhhhhhh


** abaikan yang belakang duk melepak tido...aksi baring maut habis...hahaha...boboy wat pe tu?? boboy tengah layan ultraman kat depan pc bilik alang...ahhh comey nya ko boboy wat muka gitu..kengkonon concentrate..dah rupa macam watak kartun "UP" lak aku nengok

** orang ketiga aku...suka nyebok duk selit time aku nak bergedik ngan encik awak...mesti datang join...tak kasi peluang aku nak cinta-cinta kannnnnn...encik awak ada boboy aku terpinggir.....tengah layan ultraman lagikkkkkkk

** arhhh gambo tak blh blahhhh kiutnya ko boboy cayang........baju tido kesayangan...hari2 nak pakai...


** pemegang remote astro terhebat...jangan harap semua kat umah dapat tengok citer kegemaran..sebab channel dia 611 astro ceria adalah 24 hourss..sekali lagi aku arghhhhhhhh....ultramannnnn lagikkkkkkkkk



** ngan kakak tasha..kak tasha tgh main game..dia layan sekaki...budak2 IT tulll..laptop habis korang godek...ternganga dua beradik duk layan...boboy tu dia nak kacau nak tengok ultraman.....nak tulis blog pun tak senang..heheh

** temok makan ayam...ahahahah ..amik ko seekor rangka.......belakang tu muka aku kesedihan rangka ayam aku habis di sapu dak boboy niiii...

** uihhhh senyum kambingggggggg...hahahaha...muka kegembiraan dapat pakai baju ultraman okeh..hari2 pakai tanpa jemu...

** my fav channel..jgn tukarr!!!!!!!..astro ceria je la keje ko hari-hari...bosannnn....kalau la akuleh buang astro ceria kan bagus...tp ni kan pakej mmg ada...aku sampai leh hafal astro ceria nya next citer apa...boboy oh boboy...tak de umah sunyi pulak...eheheh..




7 comments:

POSH76 said...

kusss semangat tomeinyer

klik2 AVATAR beb

enjoy ur weekend

Ms AiReEn MoHd said...

alalala mmg tomey bam bam la boboy ni...aku picit kang

Emynz said...

ni kira denis da menace version boboy ah kira. Weh ,gamba muke sedih sbb kalah rebut rangka ayam buat aku gelak guling siot lol~!

noradzlina.kamdani said...

asyik gambo boboy enterframe jek...tp dh nama pun budak..mmg suke nk bergambo...

Nadine said...

tak tahan tgk gamba boboy yg first tu..pandai posing tol budak bam bam itueww...sah ikut mak ngah dia nie. hihi.. :)

Mimy Hamid said...

POSH76 : kusss kannnnnn tgk aku laa

Ms AiReEn MoHd : picit la noks..kang dia epak ang ko blk

Emynz : kah kah..mengalah la aku

Mimy Hamid said...

noradzlina.kamdani: sekali sekala..biarkan

Nadine : terikut2...ehehehe..

Google