THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 October 2010

Baju Raya Sedondon Pinky

Ada kot yang perasan baju melayu Encik Awak color pink pink...bukan light pink...very the shocking pink...ohh i likee...dan ketahui la korang semua baju itu color pilihan dia...hahaha...aku tak bersalah yer...sebenarnya the official baju raya kitaorang berdua tak sama color...sorang ke laut sorang lagi ke sungai....aku kan color kelabu...si Encik Awak lak peach orange...memang tak match beb...tak kisah ar pagi raya pun bukan raya berdua...aku rancang balik KL baru plan sedondon...wehooo...

Konon tak nak membazir...nak beli baju melayu warna kelabu..tapi tak jumpa lak yang dark grey...Encik Awak dia suka beli siap...jgn memain tunang aku ni...Baju melayu dia semestinya nak brand Alain Delon....gulpp telan air liur..sebab kengkonon nya aku nak jadi baik hati sponsor baju melayu kira sistem barter la.....alamak tak jadi la...hahaha lepas raya duit pokai la...hahaha...sori yer Encik Awak ku...nak brand tu sila beli sendiri...tima kasih..hahaha...

Dan demi untuk Glamour Raya teratak Neena Anuar... kenalah cari baju melayu untuk si tunang aku ni..adehh kemain cerewet ...nak pi sogo cari brand yang dia suka...jalan jem mengila ..baik lupakan saja...& finally kitaorang beli kat Gedung Hari Hari saja kat Taman Melawati...sila jangan gelak serba hina okehh...yang penting baju melayu okeh..dah siap leh pakai...dan selesa...harga pun serba sederhana untuk berjimat...so what?? pilihan Encik Awak adalah color PINKY...ada bran?? hehehe dia bran okeh....... dia pilih tanpa prejudis atau paksaan dari aku...aku tukang tengok je...setelah dia pilih color pink...aku belek almari aku ada sehelai baju baru color pink tak pakai lagii...oklah kita sedondon yer Encik Awak...nak sedondon raya pertama tak dapekk...jadi sedondon open house pun jadi la kan...aku tengok cam comel je laki pakai pinky..rasa macam nyum nyum...wahh feeling nak makan orang je ko kan...ahahah...
alamak nak upload bebanyak blogspot giler lak hari ni...tengok la satu ni dulu...kang sat gi dah ok aku upload banyak punyeeeeeeeeee......gambo credit to neeena anuar ...aku suka hasil tembakan si en teman nampak aku kurus...encik awak gomok...nyum nyum cam ayam...hahahaha











10 comments:

ratusiput said...

gila en.awak...salute kai kale pink.kalau cik kitol...matikkk ak layan...eh tp skang lelaki dh ramai kan pakai kale2 camni...hensem apa....terserlah...i likeee...

mrs.spicy said...

hahaha..hari2 pon ok. janji sedondon

Kyuubi said...

ok apa lelaki pakai pink. aku pun suka gak pakai pink. kah3
blogspot tgh upgrade service tu yg bengong skit tu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhh klu laki aku pakai pinky gini..fengsannnnnnnnn nok..hahahaha

Nadine said...

cayalah en awak pakai shocking pink lagi!

its a big NO-NO color when it comes to my hubby :)

cik xxx said...

auw, macam tergoda tgk tunang ko..
hehehe

mamamarissa said...

auwww, so sweet ok...anyway, happy belated birthday my dear *hugs*

kella said...

wow! sukenyer... mahu en awak tu pkai pink kan? laki aku? cirit la dia...

Softtouch [Hanim] said...

bagus en awk..suka warna pink..sellau lelaki xsuak pink..sgt sporting en awak..kalu suami sy, jgn haraplah..ada sikit2 pink pun dah bising..he he he..

POSH76 said...

bagusla en awak sporting mau pakai PINK kaler..kalu Mr Y haremmm langsung tak mo huhu

Google