THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 October 2010

Nota Ke 29 Birthday - 171010

Dear All,
Alhamdulillah Syukur Ya Allah ...tiba giliran hari jadi aku yang ke 29 (aku masih rasa sweet 24 lagi) wink)…kesempatan di sini aku nak wish terima kasih yang tak terhingga buat kengkawan yang tak putus putus wish  birthday kat FB...nasib ada FB kan...aku sangat terharu okehh...appreciated it..percayalah semua...tak kira la samada kita memang kenal, saling kenal, baru kenal...dari hati yang ikhlas aku sangat happy dapat kenal , kawan ngan korang bak kata omputih nya..wah ada quote gituu..penghargaan okehh

"I’m so happy to being a friend all of u…kindly sincere of my heart..thank you for being the supportive & caring and adorable friends in that we all needed! All of u have been a blessing to me in many ways, although you may not have realize it and I am truly thankful for you...But..do know that your efforts are very much appreciated :-)...I LOVE U ALL….MUAHHHHHHH :-) with BIG HUGS and KISSES"


Untuk keluarga tersayang dan dikasihi...especially mak yang melahirkan dan  abah yang membesar aku...sayang sayang sayang...berpuluh kali sayang sangattt...dan tak akan boleh lupa sapa lagi kalau tak tunang tercinta...ewahhh..nak manja gedik jap..errkk jgn muntah ekk..ni ayat benar dari SMS..


"to sayang b, TQ so much sebab hadir dalam diri ayang dan seterusnya berjanji hidup bersama ke destinasi impian kita... ..ayang doakan semoga impian kita bersama termakbul amin..sayang sangat ngan syg b ni...hadiah tahun ni adalah paling istimewa..yeayy KAHWIN...TQ sayang again"









14 comments:

POSH76 said...

muda lagi beb...happy birthday to u...moga2 suksess & happy selalu

liyana said...

hepi besday kak mimi. smg pjg umr n murah rezeki k. :)

cik xxx said...

aku nak jugak msj cenggitu..
huhu, tha bile

To mimy,
Hepi Birthday Dear. semoga maintain muda sentiasa...

Muahhhh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

huhuhu end of 20's dah kan kita kan....biar umur banyak janji jiwa muda nok..heheheh anyway hapie belated besday to u nok...

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday mimy...moga hepy2 sellau n pjg umur...

mrs.spicy said...

tahun depan 3 series(saja buat ko takut) hehehe. hepi birthday babe. semoga sentiasa happy and bahagia

Zallyna said...

alamak beb, apsal aku tak masuk dlm senarai wish besday ko nih???? 17/10/10 ari ahad....oh my God...sabtu ahad aku tak bukak fb....terlepas...so aku wish sekarang lah ...HAPPY BELATAD BESDAY FRIEND>>>BE A GOOD DOTER N BE A GOOD WIFE (wish in advance)...hehehehe
~Norrie~

farahfatihah said...

29 ke? fara igt kita sebaya..awww u nmpak muda hehehe xpe ke xpanggil sis? hehehe

ratusiput said...

hapi bday nok...aku bg ko can setahun je lagi utk berjimba2 sebelum masuk 3 series...ehehe...

Shu Shinju said...

hepi birthday kak mimy....:)

DedOllY said...

k.mimy!! sgt comel ok! Hadiah tahun ni adelah kawin. hikhik
suke2.

Eri-chan said...

aku suka kau. sila maintain keceriaan..hehehe..

kella said...

Mimy!!!! selamat hari lahir untuk mu wahai sahabat ku..! maaf aku terlewat mengucapkan padamu sahabat..
walau apa pun aku ucapkan semoga kau bahagia selalu..
panjang umur.. bahagia disisi keluarga dan en awak tu.. :)

maaf ku sering lewat melewati kamu.. ;p

RedLife2Love said...

wah.. feeling lomantik2.. hehe.. i loike tau.. =)

Google