THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 October 2010

Penanggah AM Krew Kena Slogan...Tolong Aku Boleh??


p/s: korang leh tolong tak bagi aku idea apa untuk slogan ni...aku tau korang yang bijaksana pandai dan kreatip...sian kat aku...hehehe...tolong eh



"Mengapa anda dan pasangan dipilih dan mengapa HOTFM harus membantu sepanjang perkahwinan anda?"







Aku teringin nak ke ISTANBUL, TURKEY ni...pehhhh....best tu..menang konpom FM sorang satu..amacam??











5 comments:

liyana said...

wow! menarik nih.. tehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ha..menarik tue beb...aku baru dengar pasal contest nie kat hot pagi tadi...nanti aku tolong pikirkan slogan tuk ko nok...menang..jangan lupa kongsi hadiah..ahhahahaha :P

ratusiput said...

aduhhh tetibe jem urat sarap aku...ehehe..nti aku usahakan...

Norrie Zallyna said...

KErana AM KREW Cun2 dan Handsome2 belaka...pasti Majlis meriah!!!!

Eri-chan said...

otak aku kering idea titiber..nanti ada aku msk blog ko ni balik

Google