THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 October 2010

Open House Unik Al Arabian


Belek draft ada lagi rupanya citer raya aku yang tak habis lagi citer...aku dapat jemputan selepas habis raya ke jamuan raya department....kalau banyak department memang macam ni...selagi tak habis raya tu ada je yang menjemput...makan makan sampai lebam..tapi yang aku dapat jemputan ini adalah paling terakhir dalam bulan raya..dan paling meriah aku rasa...kalau ada anugerah jamuan raya paling terbaik memang la group Strategy ni menang...thanks to Kak Baizura PA to VP..orang kuat ni...memang ke hulu ke hilir...dah la deko cantek..tema arab pulak tu..staff diorang semua sporting giler...majoriti pakai jubah ...kelasss la uollss...first step lalu keluar je lif ..dah rasa bahang meriah...terus teruja...jom kita tengok apa yang hebat tu...kelass okeh...lagu lagu pun pasang arab gitu...




hiasan kat depan pintu...masuk je dah nampak...bukan sewa semua hasil sumbangan staff staff diorang...bestt nya...lawa tul deko ..kena ngan tema



sini area TV Unifi...sila buka kasut ke ruangan ini..bersila pun boleh..ada air zam zam...aku nak minum tetiba jadi pemalu...


fokus secara dekat...shisha pun ada katanya tapi diorang open kat luar ...


siap hiasan syiling diorang ni..hamboi ni baper lama nya keje ni...



shawl sapa kena tayang ni?? heeh unik gakk..i likee



pak arab mana sesat ni...huyooo siap ikut tema tu...



list menu arab semestinya...


Menu utama...opcos Nasi Arab...yummmy


ini kacang phool...mantopp...suka gakk...layan wehh
pegi ngan diorang diorang ni...ika & nurul

jumpa ika razak...harus posing jugak..motip ko pun
Ini Kak Bai orang kuat sebalik majlis...tak menang tangan..laju je kehulu ke hilir...sibuk ok...thanks kak bai..jemput kitaorang



tak lupa jumpa pulak kak aween boss yang baik jugakk...simple..sweet talk......ini ex bos ika dulu...


gedik posing ngan ika ..hehe







9 comments:

Shu Shinju said...

wahh...meriah gitu...suka la kalau arab2 ni..hihihi..

kella said...

hmmm nasi arab je semedang ko ehhh..saje je mau tunjuk ke aku kan..

mrs.spicy said...

wah. kelas open house siap bertheme bagai

farahfatihah said...

huhu betul2 style arab.....nasi arab!!sedapnya

ratusiput said...

meriah gitu...meletoppsss!~

Nadine said...

wow, nice theme. semangatnya siap pakai ikut tema semua. unik...unik :)

NeenaAnuar said...

kelasss ko! arabic theme memang meriah kan!

POSH76 said...

bessnyer makan ala2 arab gitu...patut hang dressing pakai kaftan lagi feeling cam arabian gitu hehe

Ann Ishak said...

memang best kan klu dapat makan makanan arab nih...kelassss

Google