THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 October 2010

Alkisah Rabun Warna Di Gulatis

Semua pasal ini kain...kan dah kena ke Gulatis Jalan TAR untuk kali ke-2..iskk tak pasal pasal...pasal kain ni juga aku tak dapt pegi rumah ZA dan LEE..sori ek za...ini la hal yang tak dapat di elakkan...nak tau kenapa kain ni punya pasal...?? kain ni adalah kain untuk adik beradik dan family aku kena pakai majlis sanding aku...tapi kali pertama pergi diorang dah salah pilih color...balik umah di bawah cahaya lampu putih..color nya adalah PURPLE...oh tidakk...sila tukar balik...color sepatutnya adalah PINK FUSCHIA.....aku suh tukar jugak...bayar mahal weh..almost RM600 tu...giler hapa..banyak sangat..walaupun duit Ekin..tapi aku pun rasa terkesal.... ..dorang takut nak tukar maka nya kena la di bawa nya aku...aii kata ketua harimau nak menyerang...tak dapat tukar memang silap orang le kan...hahha

sah rabun si ekin ni..cuba tengok beza color pink baju melayu Encik Awak ngan color pepel tersalah beli tu...sentap dada mak tau....nasib leh tukar

sila tengok fokus yang kat belakang yer...dira ni apa kena pantang nampak cermin panjang ni...hahah macam akak nya jugekkk....aku sebok pilih kain...bodyguard aku ada sebelah pun terdiam aku sound SA gulatis tu nak jugak color pink.."helloo i purchased almost RM600 takkan tak leh nego " nada serius hokay

Ha tu color pilihan...semua adik beradik family wajib pakai color tu ekk...aku bukan tukang bayor...yang tukang sponsor bayo tu ha si Ekin yang rabun warna...kan dah kena bebel ngan akak ko..len kali jangan melawan cakap akak ko ni

Yang lelaki berdiri tu pegang kain tu dah serhopa SA gulatis lak..dah la yang tukang layan kitaorang pun spesis.."adik manis mau apa"..hahaha..sumpah sama la pulak...hehe..Ekin terus tersenyum girang warna leh tukar...yahoo...oh yer kain ini adalah chiffon plain yer...huhu..aku tak campur..Ekin yang pilih..biarkan...tengok je nanti

Dira ni tak habes habes ngan snap syok sendiri...sampai kan mak aku pun terjangkit tempias...errr lace coklat combine ngan hjau turqoise lawa ek rupanya...alamak dah ada tema la...kalau tak konpom nak buat cenggini...













10 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nok..purple tue cantik...hahahahahha....eh tapi nasib baik dapat tukar kan..kot..x..memang setema la ngan aku nanti.. :P

Shu Shinju said...

wah...pink u...cantik !! cantik !!

Softtouch [Hanim] said...

nasib boleh tukar balik...

cik xxx said...

bestnye ko shopping wedding. aku lak excited.

aku sok nak campur2 kaler. semua sdn bhd. bley

kella said...

cung sey.. pandai mung pilih deh..

-NiD's- said...

WOOOOO SIB BEK bleh tukaq.....kalO dak jahanam ENAM RAT...huhuhuhu....
wah tema PINK erk famili nanti...beshnyaaa

Nadine said...

nasib boleh tukar. eh cunla plain chiffon tu. semeter brape mimy?

Eri-chan said...

haha sian ekin..nape la ek ko rabun titiber..sib ada kakak garang mcm harimau...hari2 mau kata en awak...eh eh...yg pasti aku tanak pakai pink..aku bukan penanggah apa lagi family kau...kekekekekeke keji...

POSH76 said...

nasib baik leh tukar..bahaya gak kaler blind ni...turqoise + brown tu canteklaa hehe

Ann Ishak said...

hahaha sama eri, aku pun takmo pakai pink lalala

Google