THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 October 2010

Kenduri Kawen Mila (bukan artis) Jiran Belakang Umah Je....

Gambo kawen yang dah lapok kot...dia kawen 27 sept hari tu..tapi dalam bulan syawal la....hmm dah nak dekat dekat majlis ni kena rajin bebenor gi kenduri kawenn...kat belakang umah pun kena redah...tak pegi kang kena jeritan oleh mak aku...dia bukan boleh aku tak pegii..asik je ulang alik duk tanya..."bila nak pegi ..bila nak pegi"..ok mak baekk la..meh pegi nengok...alaalala....tak jauh pun....nasib kat belakang umah je...jalan 10 tapak dah sampai...cuma guna tenaga pejalan kaki je la yer....yang kawen ni pun jiran jugak...jadi tak pegi tak best la kann..dah la belakang umah aku mengadap belakang umah dia jugakk...memang tak patut...dah hukum wajib n harus ni...

Yang kawen ni pun jiran seangkatan seumur masa kecik kecik..nama nya Mila....bukan Mila AF yer...Mila yang aku kenal ni agak pendiam la..dari dulu kecik sampai dah besor ni..jarang la dengor suara dia kat belakang umah ...aku jangan cakap la...bergegar umah...nak kata rapat sangat tu...memang tak sangat la..sebab jarang jumpa kan...dah besor ni pepaham la...jarang kuar umah...tapi kalau terserempak tu tetap la senyum...aku tak le sombong pun...apapun tahniah Mila akhirnya dah bergelar isteri orang...katanya orang melaka sejati..dan sah pasni Mila duk bermastautin melaka sana...jadi orang melaka ulau melingkau atas pagau...


Ini Mila...jiran belakang umah aku...tema kawen color peach orange

kita fokus muka secara dekat...mana laki mila?? laki dia time ni takde gi hantor family nya..jadi mila bersanding sorang dulu

ngan jiran aku dan jiran mila jugakkk..alamak tangan Encik Awak snap hampeh la..aku kepoh cam hapa je...again pls

ala blur pulak...iskkkkkkkkkkkk..aku dah ready cantekk je...takpelah dalam blur ada terselit cantekk bukan ..huhuh









5 comments:

farahfatihah said...

bakal pengantin ni semakin berseri2 =)

Mia-Ina said...

nampak kak mimy makin ceria, berseri..:-)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nok ko nak kawen kena rajin2 pegi majlis kawen orang nok..hahahahah..makin berseri2 hoke muka..cayalah...

nUR_rOsALiNdA said...

Nok.....
Kad utk aku tak de ke nok...sepak kang...

POSH76 said...

selamat pengantin baru to MILA....en awak kene gi training ni hehe

Google