THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 October 2010

Team Admin GIA di Secret Recipe Bersama En Amar

Atas sebab sebab yang tak di elakkan aku masih lagi di department yang sama....huwaaa...tak dapat nak follow ex boss aku ni...sedih okehh...sebab sangat senang keje ngan dia..tapi tu lah..tak de rezeki nak ikut dia ke department lain...surat dah dapat pun terbatal oleh HR..nak buat cemana kan...takpelah...yang penting keje tetap keje...cari rezeki...masa bos leaving another department tak sempat nak buat farewell..dia quit pun time bulan pose....pastu ex bos aku ni asik je call plan nak belanja makan makan for team admin...dah arrange pun asik cancel je..sebok tul ngan meeting ...


Plan asal ex boss aku ni suh pilih makan kat memana tempat pilihan...tak kesah memana tapi memikirkan dia yang asik la bzz terlampau...aku pun plan ngan akak2 admin ni nak makan Rebung Bangsar...bayangkan la sebelum raya nya plan sampai dah habis raya pun tarikh tak dpat decide...dah set date pun leh cancel tau..punya la bzz ...hmm tak dapek la nak makan ikut pilihan tekak...at last Secret Recipe kat bawah opis saja la...habis citer...zasssss layan la...janji bos baik hati nak belanja....makan free hati pun senang...lalalalala...kebetulan pulak sehari selepas birthday aku...kira treat besday girl ..hehe


Siap reserved ko...ngan order makan pun by phone...sonang bawah opis je kann.. tak yah nak buang masa lelama...


KAMI...sementera tunggu En Amar sampai...snap gedik muka sendiri termasuk reramai...tapi muka aku yang lebeh..overrrr nyahh


makanan dan minuman pilihan aku dah sampai dulu sebelum En. Amar sampai...ngeeeeeee....meriahhh Chicken Gordon BLue &Iced Blended Choc

kek pun ada jugakkk..wajibb...aii kata besday girl..lalalala.....tak pernah try lagi kek ni...strawberry cheese cake

plan asal nak order ni ..Prawn Makarono Cheese...craving dah seminggu tapiii...dah depan mata tak minat lak...pilihan Atiqah & En Amar

 
muka hepi orang belanja...lalalaa...pulak tu food aku yang sampai dulu ...wahhh tak hengat baju pengantin yerkkk


Makanan yang di order online sudah sampai...sangat cepat maaaaaa....kalau tak order mau 1 jam baru nak siap...Secret Recipe bawah opis aku ni memang slow sket servicenya


Okehh En.Amar dah sampai....inilah my ex boss aku.....aku la bekas PA nya dulu...best giler jaga dia ni..tak banyak songeh..sempoi...senang ajak discuss...tapi dulu la...skrang tidak lagi..sob sob..TQ boss yang sgt sporting ngan PA sengal nya.. 
  
barisan 3 dari 5 orang admin GIA...orang depan tolong snap kan...kak noriah, atiqah dan aku...
 


barisan 2 orang admin yang menghadap kitaorang...amboii sakan Kak zeeta story ngadu ngadu..hehe Kak shida pun sama...kemain kan...En Amar steady je dengar keluhan ex staff...hehe...



Beramai ramai bersama En Amar...inilah team admin GIA....3 PA & 2 Clerk....TQ En Amar sudi belanja kami semua , murah rezeki dan semoga berjaya di tempat baru.....


























8 comments:

Shu Shinju said...

wahhhh...sedapnye depa makan... strawberry cheese cake tu sedap la tgk...teringin nak makan..huhu...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya mimi...sr pun ok ape kan org blnja..suka sgt sr...

deliena said...

i understand ur feeling mimy... good boss is another factor that drive us to continue the productivity :) uhuks2 rindu zaman kegemilangan GIA dgn mereka2 yg gemilang.. tapi gitu la Amar, before and after jd boss he's always been someone who you could look up to and rely on..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama aku xmakan chicken cordon blue tue..pehhhhhhhhhhh sedapnya...

POSH76 said...

tak pandang makan wal..hensemla x boss ko tu patutla hang sayang nak tinggal..just joking yer hehe

Eri-chan said...

aku mcm dan dan ni jugak nak p mkn macaroni tu dgn kek keju..
bos kau comel...

kella said...

wah ensem jugek bos ko dulu ni ekk... hehehe.. sib en awak dah chop ko dulu...
hmmmm sebut pasal bos.. aku ingat ngan bos kesayangan aku juga yang telah meninggalkan aku..
huuu.. bos baru nt tak tahu la beb..

RedLife2Love said...

me also here!! ika curik gambor yg kite bertiga cun melecun tuh ea.. tq darl~

Google