THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 November 2010

Jangan Lupa Sign Guest Book Ni Yer

Halu kengkawan...nanti depan entrance dewan ada sekeping buku tebal...berwarna putih..tujuan nya nak suruh korang yang di jemput datang sudi untuk mencoretkan sepatah dua kata untuk pengantin di hari bersejarah itu..jangan lupa tau....at least bila korang wrote something aku dapat tau la sapa yang datang...oh yang tak dapat datang pun sudi lah kiranya jugak korang bagi aku sepatah dua kata dan email pada aku : nor.zmy@gmail.com

Muka hadapan Buku Pelawat..Sesuci Cinta putih gitu...

bentuk muka buku pelawat....tulis tau ...magic color akan disediakan bercolor color

setebal 30muka surat jangan risau kalau nak tulis panjang tapi jangan pulak satu muka tuuu

save the date for hand writing...yeah

Our Journey Begins.......ilham dari Huda Bakar...tengs dear...








Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

8 comments:

Ann Ishak said...

harus pikir ayat2 meletopsss nih

cik xxx said...

mimy,
aku nak tulis, 'namau noti2 di malam hari'..

muahahahaha, akan ku kacau pada malam tersebut. bley?

ratusiput said...

kelas la ko nok...camni aku nk kawin lg skali la...

Shu Shinju said...

nice2... rugi x dapat tulis...huhuhu..

Softtouch [Hanim] said...

ala xdpt nak sign kat buku nie....

POSH76 said...

ada kelassla beb...boleh simpan sebagai kenangan

Mia-Ina said...

bestnya ada guest book..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak kena pikir dari skrang nie nak karang apa tuk ko...:P

Google