THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 November 2010

Dugaan Hari Ke-7 Menuju Gerbang

Haluu peeps...salam...ada 7 hari lagi untuk menuju ke gerbang detinasi...apa perasaan waktu ini??hmmm..macam macam was happen..lupakan pasal debaran...itu tak penting bagi aku....yang penting hubungan yang sedia ada akan terbina, terjalin membina masjid.... kalau ikut hati yang lemah tak kuat ni memang boleh down..semalam hari raya haji/korban..sedang elok orang hepi aku dilanda demam selsema...adeh sangat tak tahan menghadapi nya...harap harap nak dekat hari nya demam beransur baik la...dan 

Semalam satu peristiwa menguji hubungan kami di saat menjelang hari bahagia...sangat sangat tertekan....samada dari pihak sana dan sini masing masing sangat gementar menghadapai situasi semalam....Ya Allah seriusly i'm down sampai demam demam di buatnya...aku dah rasa tak kuat nak hadapi semua ni....makin dekat makin banyak dugaan bertimpa timpa...satu persatu.....oh inilah dugaan sebenarnya kan nak membina masjid...setan setan banyak berkeliaran menghasut....ya aku perlu kuat kuat lawan semua tu.....jangan berhenti berdoa doa dan doa...dan tak lupa zikir "RABBI YASSER WALA TU'ASSIR" (doa untuk Allah permudahkan segalanya)...amin semoga semua nya berjalan dengan lancar..







12 comments:

Softtouch [Hanim] said...

harap mimi sabar mnghadapi segala jenis dugaan ini..ye mmg setan tgh berkeliaran nie...jgn putus asa n doa n doa....xpe sikit lagi jer, seminggu jer lagi...semoga semua dipermudahkan yer...jgn tensen2 ok..awk nk jd perantin, ceria2 selalu

lady XOXO said...

wah tak lamer lagi tue.. so good luck na.. insyallah harap2 semua berjalan lancar hendaknyer ok... tahniah

Shu Shinju said...

sabaq kak...dugaan tu... shu harap semua baik2 saja ok....jgn la down sgt...nanti hilang seri pengantin tu...

takot la plak shu nak kawin ni...huhuhu...

cik xxx said...

mimy,
jgn layan sgt perasaan..
semoga semuanya lancar.
aku doa dari sini k... aminnn

Nailah Azman said...

Salam .

Be strong sis !
Terus berdoa & jgn tinggal solat .

farahfatihah said...

mimy, jaga diri bebaik...igtkan tuk diri sendir juga heheh

Nadine said...

Hold on Mimy, jgn pk yg -ve2, bila rasa nak hilang semangat tu, pk kan betapa indah n specialnya 7 hari lagi tu. Think +ve k!

InsyaAllah, slmt semuanya. Doa banyak2. I pun doakan agar semuanya berjalan dgn lancar. amin :)

POSH76 said...

takper beb aku doakan semoga semua berjalan dgn lancar...insyaallah

daela said...

begitulah perasaan ku dulu...semoga kamu byk bersabar..amin..

norhasniza said...

kuatkan semangat mimi k...dugaan nak berkahwin mmg mcm tu...semoga semuanya selamat.selamat pengantin baru

kella said...

sabar mimy! itu semua dugaan..
makin dekat makin kuat dugaan kau..
Allah nak uji kau tengok kau kuat tak...

isnyaAllah semuanya berjalan lancar hendaknya..

Mia-Ina said...

semoga akak kuat hadapi dugaan ye....

Google