THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 November 2010

Keriangan Bersama Genting Highland..


Hari tu family Encik Awak datang turun KL...merangkap bakal mertua aku la...diorang kalau turun sure tak lupa menantu hantu kesayangan ramai ni gi memana...Encik Awak je boolayan aku kalau semua adik badik dia ada tau...mentang mentang la se geng lelaki kannnn...tak suka aii...tapi takpe aku pun ada geng jugakk..adik ipar yang pompuan semua jadi geng sekepala...diorang semua sebelum balik Tganu sempat la mengajak aku gi Genting Highland...huyooo eksited gak aku..lama tak jejak beb...hehe jejak kasih kasihan dulu dulu adalah..buang sudah..selalu kalau dating mesti nak gi Genting kan..hehe napa ek?? Macam aku dulu la...isk isk cam hapa ntah...aku &Encik Awak je yang bercinta tak jejak Genting kannnnnn...

Plan suka suka je diorang ni nak gi Genting....tetiba dalam kul 5 camtu tepon terus ajak..aikk kan best kalau pegi pagi...eh banyak cakap pulak...orang dah ajak tu ikut je...bukan nak main game ke hapa just have fun jalan jalan bawa mak & ayah mentua aku nak rehat rehat...dan aku ingat diorang akan naik kabel car..oh rupanya tidak...drift n drive...huwaaaaaaaa takut...sepanjang aku gi genting tak pernah naik atas pakai kete..semua guna kabel..rela aku kabel dari kete...aku cuak...mengigil kepala lutut Encik Awak drift kat atas bukit tu...dah la jalan macam ular melingkar...tak sangguppppppppppp...istifar bebanyak aku..kumat kamit..


Alhamdulillah sampai jua ke puncak...yahoo nak bercinta la ..hehe peluang peluang...naik puncak pun tak lama...jadi tak baper nak rayau ..just jalan jalan amik angin sejuk...pastu posing posing manja...auwww...



tajuk mengikut mood semasa :sedang ingin bercinta


bunga bunga cinta


rasa manja je disisi ..ewahhh...time ni mak mentua takde ...boleh la kann


pasangan sejati..ewahhhhhh...adik ipar bersama wife nya...so sweet


lawan sapa paling montel..hehehe...kiut je semua..hohoho


gedik santai 3 beradik pompuan..yang tukar ajar aku le


merenung masa depan...ngeh ngeh...aksi yang telah diracun oleh bakal akak ipar korang...


adik ipar laki DALI aku kena apit pompuan...dia ni pemalu okeh...


the Encik Awak siblings....nice jee..aku yg snap ...over la si baju hitam tu..pang kanggg



ni apa kena budak baju hitam terencat ni...sebuk duk nak ngusik Dek Nor


oh lelaki idaman..memang kamu tak ada yang lain....eheheh..bodek ada makna...sila la tau yer


4 beradik Encik Awak...yang baju hitam tu abang sulung...lalala bukan senang nak snap gambo mereka adik badik ni...sengal je zuki kat belakang tu..


Dek Nor jadi sasaran abang abang...hehe nasib la ko dik....aku salute diorang adik beradik..sangat close dan tolerate each other...happy dapt jadi sebahagian dari korang semua...luv u ollsss





Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

Shu Shinju said...

amboi.. bestnye depa naik genting... dah lama x gi genting....

Eri-chan said...

dah bertahun tak naik genting..
jom drift jomsssss

Mimis said...

Bestnyer pegi Genting.. mana pic bakal mertua? hehe... :)

ratusiput said...

ramai yg g genting thn ni kan...cam best je...leh ajak cik kitol bulan 12 ni..

noradzlina.kamdani said...

epi nye korg...semoga sentaiasa bergembira

cik xxx said...

mimy,
ko bakal dapat keluarga sengal2 jugak macam ko. best la. nanti havoc hidup ko..
:) hmm

POSH76 said...

aku pun tabik springla tengok bakal ipar2 ko semua sporting morting bessla

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan dapat kuar ngan family cam nie...

Google