THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 November 2010

Kerjasama Menjadi Tokeh Kerepek...hehehe

Kerepek sudah beli...apa nak buat..yer mari kita menjadi tokeh kerepek...kerepek kerepek pisang ini akan dibungkus sebanyak 400 pcs...bukan semua tetamu dapat....hanya untuk marhaban, sedara mara jauh dan keluarga Encik Awak...untuk semua tetamu akan di jamu kerepek di atas meja...setel...tapi nak mempack tu adehhhh...sapa nak buat ?? kami kami semua la...jangan ada sesapa nak lepas tangan yer...semua kena bzzz jadi tokeh pack kerepek...nak tak nak sila buat yerr..jommmmm tengok sapa yang bertungkus lumus siapkan 400 pack... mari mari


kerepek di lambakkan dalam tampi beralas paper...sediakan pencedok yer...ini keje mak aku

tugas pertama jadi tokeh kerepek...cedok kerepek masuk dalam plastik
tugas kedua..ini keje aku...kena timbang gram bagi semua paket sama rata....nanti ada yg dpt banyak la ...sikit la..kesian la pulak



eh Encik Awak ada?? hehe adaaaaa..dia memang suka bab join join ni...dia merangkap tugas ketiga kena seal plastik kerepek.....



kerjasama mengerjakan kerepek di tengah pagi bute...jam kul 1 pagi tau...gigih semua nya yer....


siap packaging malam tu jugakk..fuhhh lega...esoknya sakit belakang badan aku...setel gak keje packing ni...errr harapan nak jadi tokeh kerepek kannn ..barubuat 400 dah mengomelll
























Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

10 comments:

daela said...

aku nak kerepek ini...sila kasi aku nok....wahhhh...x malu nya aku....ngeh3x..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aduh nok sedap gila kerepek pisang...huhuhuhuhu aku suka sangat2 nok....*sila paham ayat penyata aku taw..hahahaha :P*

cik xxx said...

alolo,
comelnye korang

Softtouch [Hanim] said...

gigh masing2 pack kerepek..kalu sy smbil pack smbil masuk mulut..nmpak sedpa kerepk tu...

Eri-chan said...

aku suka beb kerjsama ni..
wah aku nak kepek tu nanti walaupun aku bukan sedara marah ko...ahahahah

kella said...

bagus nya korang ni.. berkerjasama pulak! huhuhuhu..
ala.. kita takda bahagian aku lah nih.. hmm.. tengok gambo je ler..

Nadine said...

hehe, selamat bungkus kerepek. i dh merasa dulu time i kawin kerepek ubi time tu utk 500 ppl. pengsan!! :P

POSH76 said...

rajin bakal menantu ....bessnyer dpt kerepek yer

Mia-Ina said...

wah en awak pun membantu..bagusnya

The Stakes said...

dear,
nk tnye, untuk 400 packs tu guna bape kg kerepek ye? 1 pack bape gram?

harap dpt berkongsi.

terima kasih

Google