THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 December 2010

Wedding Guest Book Jadi Tumpuan

Ok selesai sudah majlis nikah hari jumaat ...kita ke hari esok nya sabtu..majlis bersanding yang diadakan di Dewan Komuniti Taman Koperasi Polis Fasa 2...yeahh finally hari untuk merai tetamu....sebelum tu di depan pintu masuk semua tetamu di jemput untuk menulis mencoretkan ucapan untuk pengantin...kan before ni aku ada bgtau pasal wedding guest book yang telah ditempah siap siap khas untuk tetamu...aku buat kat dewan so aku letak depan pintu masuk...menyenangkan orang keluar masuk untuk menulis...

Best tau buat wedding guest book ni...bila majlis setel aku baca satu satu ucapan...rasa terharu, gelak pun ada...macam macam stail orang tulis..tunggang langgang terbalik pun ada....best la ...sporting je tetamu aku.....yang bakal berkahwin tu why not buat wedding guest book jugak...bukan apa...ianya sebuah ucapan terindah buat kita jugak....besttttttttttttttt..thumbsuppp...percayalahhhhhh..syok jugak ruangan guest book ni jadi tumpuan...ramai tetamu mengerumun....dengan coretan tetamu tu aku le h tau gak tetamu yang datang tapi aku tak sempat nak jumpa....yesszzaa..terima kasih pada pencoret ucapan guestbook

hiasan simple ruangan wedding guest book..simple jekkkkkkkk

sila lihat dari posisi yang tepi....mari mari semua sudi la sign

ada easel , ada frame gambar kecik...itu lah gunanya pre outdoor wedding....dan pasu bunga IKEA

gambar pre outdoor kat easel...ada sesapa nak guna easel aiii??

secebis ucapan di muka buku yang telah dicoret oleh tetamu....macam macam color

disediakan magic color pen di dalam bekas berbulu bulu pink ituuuuu...sila pilih color pilihan

sempat pengantin turun padang menjengah buku...hihihi

amal shamil my kazen sibuk menconteng :))

kazen aku jugakk nak tulis...zaid....

amud &wife aini sempat bergambar depan ruangan guest book

ini big boss aku...ohh datang rupanyaaaaaaaa..hihihi..tq bos for ucapan

geng blogger mengerumum...tq nok nok semua.habis penuh satu buku korang conquer..eryn, inaachik,mala dan timmy

Pak Teh aku jugakkkkkkkkk

Sis Liyana comei...tengkiu yer datang

BFF ku sempat berposing depan ruangan guest book ..dah setel sign ke belum tuuuu









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

12 comments:

POSH76 said...

wah mmg kelassla suka aku tengok....

cik xxx said...

mimy,
last aku jumpa guestbook kat gallery petronas je. kelas ko ada guestbook tu.

mlm tadi aku telan mekdi kat jusco. pastu nampak kelibat wanita berbaju pink berpegangan tgn ngan sorg jejaka. tak smpt tegur sebab mulut penuh ayam.. hehehe :p

Softtouch [Hanim] said...

mesti best kan bc ucapan masing2..nasib sy dah kawin, kalu xkawin sy dah tiru dah idea mimi tu...:)

Emynz said...

yang ni aku suke te-hee :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

masa aku nak balik baru aku perasan guest book ko nie nok..heheh nasib sempat jugak mencoret sepatah dua kata kan...

Deqna said...

cukup muka surat tak guest book tuh? maklumlah ... glamer bak artis kan...hehe

kella said...

aku pun ada tanda di situ tau... heheheh ;p

NeenaAnuar said...

sedeyy sebab tak dpt nak turunkan autograph aku kat situ! :(

abiey said...

minat nak beli easel nih..pls pm abysal9@yahoo.com
tq

Ashizu said...

salam.. easel u ni still available lg tak? i berminat laa..thanks

bErRy said...

ooooh my!!! again!!.. this is exactly what i want for my wedding!!!... *though actually, dpd engagement lg, tp x jumpa and x tau apa nama dia..sobs*..

thank you thank you! ur entry sgt2 berguna hokkay!.. :))) <3 <3 <3

bErRy said...

btw.. if u don't mind, may u suggest me, where to custom-made the guest book, dear?.. plz plz... :)

my email add: syahrulbariah25@gmail.com

Google