THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 December 2010

Bersiap Untuk Outdoor Petang

Hamboihhh dah sihat sikit tu mula la melonjak terkinja nak gi outdoor kannn..pantang dengar bergambar...hihihi..masa ni aku masih tak sihat lagi...tapi aku kena kuat jugak demi outdoor...sebab pakej dah bayar include outdoor....sayang la pulak...lagipun masa ada banyak..ngan cuaca cerah nya...uihhsss rugi rugi...dahla tak dapat snap gambar bilik...aku gagahkan juga berdiri tegak semula....ini pun hasil supportive girls geng G19 aku ni...

Sepatutnya aku akan di andam semula untuk outdoor ..tapi since aku tak sihat dan berehat...tak dapat la nak mekap semula..kak wawa ada job lain petang tu...nasib ada kengkawan yang suka makeover ni...mekap aku tak buang...cuma touch tambah sikit tang lipstik..bedak...tu je..tang mata tak leh usik..uishh mekap kak wawa tahan lama..uishh sayanggg...rambut pun hasil mereka yang bertungkus lumus di bawah...habis rambut aku jadi bahan eksperimen korang kannnn..apapun tetap cantekkkkkkk..suka bangat...look like klasikkkk..sanggul tinggi KLCC mencanak tuuuuu..ko hade...aku hade la.........pinjamm lol


Farah dan Fizan sedang menteliti macam mana nak pasang aksesori kat rambut...serius giler muka korang kalah mak andam pro


Sila berdiri...toink toink rambut ku...bunga pulak kena hias...macam macam

penuh bilik aku ngan diorang...salah satu sebab aku cepat recover mereka ni la...lawak spastik banyak sangat...hepi aku kecoh bilik aku...

hampir nak siap dah tu..pesen gitu je la dapaekk di buat...hehe..mereka bukan pro andam..tapi hasil mengancam

siap jugakkkk...tang mekap belum lagi...baru tatarias rambut...tang bergambar kepala menyenget......menahan sakit kepala...demi outdoor gagah









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

2 comments:

Shu Shinju said...

wah...xpro..tp, hasil mcm pro..

kak.. geng D19 stand for what?

erin zuraini said...

hye sis...saye suke tgk sis berjaya..penuh keyakinan...caya la sis...! :)
saye dah jd follower sis!!hehehehe

Google