THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 November 2013

Giveaway Mommycha : Mommy&Baby Moments.


Hi jom mencuba giveaway dari Mommycha....suka giveaway yang melibatkan gambar..gambar berlambak boleh la pilih untuk join giveaway bertajuk Mommy & Baby Moments...aku yang sememang nya suka selfie dan selalu je paksa Fayel selfie jugak heheh..untuk giveaway ni ..aku mempertaruhkan gambar seperti dibawah :




AISKRIM ADALAH SIMBOLIK KASIH SAYANG MAMA & FAYEL...AISKRIM ADALAH MASA MASA INDAH KAMI BERKONGSI RASA GEMBIRA...AISKRIM ADALAH KEGEMARAN KAMI BERSAMA....BERKONGSI AISKRIM MOMENT INDAH KAMI SALING SAYANG MENYAYANG....LOVE YOU ANAK KU











DONE COMPLLETED


Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)





















Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Mommy_Cha said...

hello gorjes.
kakmi tq sudi join.
:)
aduhh terharu sungguh gambo makan eskrem tu.
huwaaaa teringat anak.
momennn sgt kan kakmi??

diana aziz said...

Nasib blog ni takde button like. kalau tak nana nak like byk kali... hehehe

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..meh sini fayel nak cyiomm

Ros Anis Rusli said...

gudluck kakmy!

Mama Darwiish said...

so sweeet nak join gak lah hehe

Umi Qi said...

Kak mimi...moment yg sgt2 indah...ya Allah suka tgk gambar nih kak mimi, moment berkongsi sama2 gan fayel....hebat moment nih sis...gud luck ye

p/s Sayang sis mimi gak...muahhhhhhhhh :*

mrs kayrul said...

bersungguh betul fayel suapkan aiskrim tue...tiba2 teringin nak aiskrim jugak...hehhee

Nadine said...

Awww...

Goodluck Mimy, Goodluck Fayel! :)

PinKy MoMMa said...

sweet sgt fayel ni bg mama dia makan eskrem sama sama hehehe..sayang mama selalu tau fayel ;)

all da best beb!

Google