THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 November 2013

Bento 3 Hari Minggu Ini (6-8 Nov)

Salam Jumaat...bila jumaat minggu last bekerja ..meh kita update bento...seronok minggu ni keje 3 hari je...masih lagi gigih berbento...dah rasa sebati ...mesti buat..tak buat rasa macam lupa sesuatu...walau ngantuk camana...kepala otak aku utama ingat bento fayel...kadang tu tido pun mimpi bento apa menu hahaha...pastu terus terjaga siapkan bento....minggu ni ada kerajinan sikit memasak ...menu pun bukan snek semata...ada la sikit roh kerajinan meresap ...untuk yang bertanya berapa lama amik mendeco bento ...muahahahah ...pejam mata cucuk tang sana sini dah siap...hehehe...tak susah dan merenyahkan..jangan risau key...agak merenyah memang aku tak buat...pssst minggu ni ada pick food baru versi lagu gitu hehehe beli kat Mr DiY lagi murah baru RM2.50....pastu beli 2 bekal baru Mickey Mouse biru dan pink dari Mr. Diy gak.....pink Fayel yang choose eh...huhu dalam hati ada taman budak kawasan tu.



Rabu - Fusili Carbonara ( fav Fayel tok mak cakap nak lagi), Swiss Roll Vanila, Honey Star 


Khamis - Honey Cornflakes, Biskut Tiger, Drummet Ayam, Pasta Olio


Jumaat - hari ni snek je...hukhuk ngantuk tak boleh tahan...Swiss Roll Vanila. CornFlakes,Keropok Bantal













Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

DYatie said...

Tak pernah buat bento kat arissa. Hujung minggu kalau nak berbento mg tak la. Dia dh tunggu siap2 kat dapur. Hahaha.

norey said...

hahahha..sampai mimpi bento fayel....xkisah la..janji fayel suka..makan habis....

diana aziz said...

Time2 lapor ni, tgk makanan fayel pun jadi terliur... hehe

Allene said...

huh... tak leh jadi ni...
next month i plak nak start berbento... nge~~ harris da 6 month masa tu...

Nadine said...

u tau, hari2 i tunggu u post ur bento photo kat insta, excited nak tgk menu/hiasan utk fayel that day. hehee

ameris said...

sronok tgk awk berbento utk anak.

~ NANA ~ said...

rajin tau mama fayel ni! best la tgk mak2 berbento ni...kagum sgt

Google