THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 January 2011

Hadiah Kurung Cotton Sudah Ku Pakai

Baju dah siap baru nak story mory......dan bila dah siap pakai baru la nak wish.....terima kasih kat kak NURAZMIAH AZRI sebab sudi menghadiahkan hadiah kahwin berupa kain pasang cotton bercolor pinky...alololo comeyyyyy je corak.....actually kak nuraz bagi dah lama...tapi tempoh nak buat baju tu lama...so dah siap tayang kat blog la tanda aku sangat teruja dan suka pakai.....oh sangat tak sangka okehh dapat hadiah kahwin seperti baju gini...dan semestinya aku sangat suka...aku gi opis sekarang pun most of the time berbaju kurung....agak sudah kurang penyeksian badan la sekarang ni...lebih lebih lagi Encik Awak asik duk puji je bila aku pakai baju kurung....lebiu laaaaa...lagi gigih la rajin mengosok baju kurung....hahaha..


Setiap hari isnin hingga khamis memang aku akan berbaju kurung kecuali jumaat adalah hari kasual so sarung jeans dan tshirt je la...sempoiiii...dengan pemberian hadiah kain pasang ini telah menambah koleksi harian baju kurung aku ke opis setiap hari...yeayyyyyyyyy....kain cotton lak tu....memang super best la kannnnnn....tengkiu Kak Nuraz.....sesungguhnya mode sekarang adalah terlalu suka ngan hadiah ini....


edisi tayang hadiah orang bagi.....lawaaaaa....macam tau je kak nuraz ni aku penggila cotton...jgn tengok body gemok aku tu kang pengsan  sila fokus corak pinky yerrrrrrr


buat senyuman paling cantek laaaaa. nak tunjuk sekali lagi kesukaan ngan baju ni.....wahhhhh semakin sopang....bini sapa la ni.....kannnnnnnnnnnnnnnnnn



p/s : kak nuraz ni tokeh kain ....jadi sudi la jengok blog shopping dia jugak kat sini












Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

12 comments:

Queen said...

mek pun ada banyak helai kain pasang..semua tak jahit lagi...sebab takut tak muat...ahhaahhaha...

kella said...

aku baru nak berjinak jinak ngan kain koton ni mimy.. :)

nuraz said...

hoyeh2x!!....mmg cantik & sweet sgt... :)) ... baju & juga pemakainya.. sape2 mau kain cotton, roger2 hakak okey!!..peace!..hehehhh..

-aNida OtHmaN- said...

chantiklaa akak pakai.....
nampak keayuan...
akak bekenan suda ngan baju akak nie...eheheheh

sdp kan pakai kotton..sejuk saja....

MamaBatrice said...

comel ler ngan cotton pink tu..
haah erk..jarang nak dpt hadiah kain time kahwin kan....kira rezeki ler tu

Iena said...

nok... aku xder lagi baju kurung kain cotton. tgk ko pakai cantik ja... nk jugaklah...

Kaseh said...

cantik la ko pakai...pink mmg peberet aku..aku pun dah lama tak buat baju kurung..nak g jengah blog tu kejap..

ratusiput said...

cantik nok cotton.sweet je.selesa.ikut badan n menyembunyikan lelemak yg menari riang cam bdn aku ni ha...abg aku ade jual cotton gak.ble la tgk kat fb dia Go Cotton... :) dia amik direct from china...

Nadine said...

sweet in pink :)

mekchu said...

mimy, you look sooo sweeeeeet in that cotton... tak tipu!!!

NeenaAnuar said...

serious chantekk beb! colour & corakk sangattt sesuaii utk ko!

p/s: bile laaa kite nak dating nie.. ko nyer hadiah masih lom deliver lagi nie! huhuhu...

Eri-chan said...

cantikla nok. pinky suitable for u..hoyeh...

Google