THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 January 2011

Persamaan Aku vs Ayu Raudah


Selamat Pengantin Baru Ayu Raudhah dan Zaquan Adha...eh tetiba lak dia aku wish kan...tak pernah pernah aku wish artis kat blog aku...padahal berlambak artis dah kawen...hahaha...peminat tegar?? oh no ...tidakkk...minat pemain bola si kembar?? tidak juga...langsung takde....hahahah keji....tak de motip kannnnnn.....yang benor nya....nak tunjuk gambar di bawah
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Aku dan Ayu Raudhah satu ketika dulu adalah??....huhuhu apa kaitan....?? apa persamaan kami?? hehehe jeng jeng..ketika ini kami adalah anak dara...sekarang sudah tukar status KAHWIN jadi BINI ORANG...hehe tu je....dah dah...takde makna ni kawan aku....kebetulan je gambar ni jumpa kat majlis kawen kawan aku...sepupu kepada kawan aku jugak.....tetiba rasa aku artis jugak lak...ngeeeeee






 dah jumpa Ayu Raudhah tentu la ada kakak dia ni Rozita Che Wan.....huiii yang ni status kami tak sama eh,,opssss...apapun lawa okehhh...tang mata rasa nak korek jeeeeeeee....cantek!!! tetiba rasa pendek pulak berdiri sebelah model kannn









Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

10 comments:

Kaseh said...

uish santek ar dier kans...jadi artis kejap ko nok..hehe

Ms AiReEn MoHd said...

uik santek nyer ko dulu weh...lambut keliii gitew.... i loike

Ann Ishak said...

seperti pernah ku lihat...tapi di mana ya. upssss masa kita pegi wedding dekat putrajaya tu kannnn

Softtouch [Hanim] said...

artis2 tu n mimy sama2 cntik...mimy pun dah gaya artis je tgk...pndai bergaya....suka tgk...

ratusiput said...

huh kelassss nok...aku pun suke mata rcw...nk tiru boleh...ngah servey bulu mata tebal ni..

Eri-chan said...

pergh rambut zaman kembang2..
mimy, kau dahla tinggi RCW laaagi tinggi. kesimpula, aku pendekla ye..

-aNida OtHmaN- said...

akak cunlaa doLu...la pn cun jugak...
ehehhehehe...

pergh "KIAH PEKASAM" nie segak sungguh.

NeenaAnuar said...

uit.. comeyy la ko rambut curly2 gitu beb... sukee tengok... :D

btw... awat burukkss sangat si aidil tu pakai baju melayu camgitu.. tak sesuaiii okkk tuk wat baju nikah... kalau baju sanding camgitu ok la...

mrs.spicy said...

title xnak kalah=p memang cantik 2 orang ni

kella said...

lain kan muka ko dulu mimy...
cam wanita melayu terakhir pakai baju camtu..
kelas la bergambar ngan aretis..

Google