THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 January 2011

Bersukan Keluarkan Peluh Laki dan Peluh Pompuan

Aktiviti sihat adalah bersukan...bersukan adalah aktiviti sihat...yer benda yang sama je...so kesimpulan baeik lah bersukan...badan cergas kuat...eh tetiba blog aku citer bab sihat sihat je...ni aku nak citer amalan sihat di waktu weekend....ala baru sekali buat amalan sihat dah kecohh kannnn....sebenarnya plan bersantai riadah secara sihat ni dirancang oleh geng G19 aku.....saja plan lain dari lain...asik lepak makan je...boring gak kan...takpun gi window shopping la...melalak karaoke la....uihh cannot cannot ....sekarang ni most of them dah ada anak anak...bapak bapak....suami sekali la tu...dalam erti kata lain pakej 1 keluarga...so kitaorang decide beramai ramai nak santai sambil tu leh main game indoor outdoor...inform Encik Awak...hmm dah agak dah mesti nak join...dia bab sukan gini memang suka...kalau aku ajak gi ukur soping kompleks manjang aje lengah masa...takpe takpe laki mak memang badang sportmen...hebat!! dan tempat terpilih itu KELAB KOMUNITI CYBERJAYA...wehooooooooo   hamikk jauh ko ..sanggup tu meredah highway ke sana...haha cuba dekat...rajin kahhh??  jika korang rasa nak buat aktiviti bersama geng beramai ramai...aku suggest tempat ni...best babe......sesuai!!....err rasa nak buat gathering blog party lak kat sini...huhu ..oh apa ko bajet ko artis ke?? oppss lupakan saja...bailk la macam biasa mari melayan gambar...



ini mummy ogy dan aqeef comel nak main bole sepak...takde geng kesian


geme bola tampar seawal pagi...start kul 8 pagi..ada bran ke bangun awal??


nampak tak laki sapa yang tengah menampar bola...eceh ceh...go go power rangers


dasatnya laki aii menampar bola..tergoda euwwwwwww..

pertembungan 4 lawan 4....


muncul kejap turun padang pastu pancit...sila keluar padang sekarang!!!!


okeh..ini giliran Encik Awak membuat serangan....geng sang suami gedik ni...laki ogy, norman geng ngan Encik Awak


bola tampar agak menjauh...diorang asik kena kejar bola je....hahaha...mak tengok je tak kose nak main


selesai acara bola tampar..kul 11 acara berendam dalam kolam renang...oh ini memang kesukaan aku la...

mandi manda berendam semua...

lepaskan penat kita berpiknik tepi jalan menikmati makanan sorang satu bawak...ok pasni badminton lak ekkkk


muka gedik manja di court badminton


sekali lagi di celah celah Encik Awak...huihhh takde tempat lain nak bergambar ke

pengadil yang macam tak adil je...pihal laki dia menang kannnnnn...biassssss..haha


tu dia team terengganu mari...laki aida, naie pun ganu kiteeeeee...sesuai berdua


para isteri sebok makan bila laki diorg tgh bertarung badminton tu


wooo team ni bahayaaaaaaa....hehe...melawan team ganu kite tadi..hidup selangor!!


team beregu para suami....pehhhhhhh semangat giler main macam nak lawan piala thomas je

team para isteri berjoget riang...banyak la ko..tgh berbadminton..anak anak semua kat bapak yer

aku yang sebok menganggu konsentrasi pengadil serius mengadili badminton...kesian pemain badminton wanita

 melampau giler laki binik...rasuah pengadil terus berpeluk..auwwww...laki mak ceksi...sukeeeeeee

ha team ni...tadi laki diorang team sama...ni pun nak sama gak...ogy dan jijah

huyooooo semangat wanita...waaaaaawaaaa

ok dah nak balik...antara yang join......oh ini tuan organizer utama...tengkiu jan..single lagi tau..berkenan?

jijah, rani dan ariska comell

ogy, man dan aqeef comell

aku dan suami comel, Encik Awak...

aida, naie dan mya , adam


acara laki berposing ramai ramai....semua dah berpunya....baju merah aii punyeee

ewah ewah kemain.......tunjuk tunjuk lagi...gedikk


para wanita pun tak gedik amcam suami kat atas..steady jeeeeeeee....





ADA APA DENGAN KELAB KOMUNITI CYBERJAYA?? TUNGGU NEXT BLOG KEYYY


















Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

9 comments:

-aNida OtHmaN- said...

best,,,,,,beriadah besama-sama

cik xxx said...

mimy,
iut, byk weh gmbr censored. ini tak boleh jadi. jeles aku weh.:)) hahahaha

Kaseh said...

go go mimy rangers...hehe

liyana said...

woahh bestnye bersukan. dah lama kot x kuar peluh ni..ptt lemau je ase.. hehe

Softtouch [Hanim] said...

bestnya.....mandi pool tu yg best...

Nailah Azman said...

Neklah takmau komen bebanyak.
Just nak cakap Abang Megat memang comel habis!

Deqna said...

wah aktiviti sehat.. bagus2..
tapi ada satu lagi aktiviti yg boleh keluarkan peluh jugak... teettt

pearls.. said...

fuh... happi giler korang ek... best ar.. riadah sama2...

Ann Ishak said...

bila nak buat acara lari2 anak di taman bunga

Google