THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 November 2011

Bangun Tido Nak Ke Bangi Kopitiam Sendirian

Sambungan dari citer laki balik kampung kannn....aku bini yang kesunyian...lalalala...sunyi ke?? tak de makna la...cuma sepi je...huhuhu...eh sama je la...sepi ke sunyi ke...hidup dengan makan harus diteruskan...takde la laki jauh nun kat sana ko kebulur tak makan kan...aku plan nak keluar alone...jalan jalan window soping kekdahnya on hari ahad tu...ada husben agak payah aku nak ngajak window soping...kena hon trettttttt....prinsip sang somi aku nak beli beli je terus ...window window tak main...habis kan boreh dan masa je...iskkk gitu lak...kita pompuan nak la gak belek belek pastu try try...owhh tidak...laki mak hangin satu badan je...terus nak ajak balik cepat...

Plan baik bangun awal ready to go window soping sekali hujan turun lebatt daaa...kul 12 tengahari dah turun...rileks jap...sekali tak benti benti...ok lek jap...owhh lama nya...nak reda sang hujan ni..berlarutan lak sampai kul 3 ptg...ahh sudah....aku yang sudah mamai lalu ketiduran....nyenyak ko tak sedar sedar...tido dalam hujan kan syiokkk....kroooh berdengkur siap semua...tetiba tersedar bangun dari tido jam dah kul 5.30 ptg..oh hujan lagi...sah tak dapat nak kuar soping alone...tapi termimpi mimpi lak nak makan Asam Laksa nyum nyum...kannn jangan tido petang tengok dah mengidam...haiyooooooo..

Tekak tak leh tahan tahan lagi...tak bleh tahan woooooo craving ni...siap siap dalam kul 6.30 ptg gerak gi Bangi Kopitiam dekat umah je.......sorang diri aje...wahh boleh aje...dah lama kot tak kuar sorang diri ni...sejak kawen memang berteman je la...now time to berdikari semula...yeayyyyy ...come on lady start ur engine vrooom....here we go Bangi Kopitiam....ala 1km aje dari umah....jom melepak sorang diri...eh pelik ke?? tak la....cool beb chiill jekk..siap call EA bagitau....hello bang ...bini abg melepak sorang diri sajo ...percaya kah??...harusla nak bukti kat laki sendiri bini pandai cari makan sendiri tanpamu husben..maka itu mari kita cari makan mengidam Asam Laksa di Bangi Kopitiam sorang sendirian...



Berada di meja Bangi Kopitiam...huyoo No.1 tu...jauh nun cari pot tersorok sikit ...takde la rasa terpinggir lak tengok orang berteman

Terbeliak mata ko ...pucat lesi ..apa taknya bangun tido terus terjah sini....lamunan mimpi terhenti nak baby nak makan..heheh alasan

Lama tak snap muka syiokk sendiri untuk versi MMS husben..I'm alone darling !!!...hehehe...ada ada aje ko ni

Asam Laksa sudah sampai ...mengidam dalam mimpi boleh gitu...celik mata ingat makan aje

Apa aku makan di petang hari....Minum Air Soya...Popia Goreng dan Asam Laksa..eh ada lagi tak sampai Toast cicah Kari...wooo melampau ko makan...bak kata laki aku...macam laki tokeh balak je makan gini...huuhuh

Jemput makan semua...sambil melepak sorang diri...takde hal la...syiokk jugak...tapi jangan ko pandang orang duduk berduaan...gigil beb...hahaha




LEPAK SORANG DIRI ADALAH COOL CHILL BABE...ALA ALA SINGLE GITU...TAPI TANG PERUT TAK LEH SOROK HEHEHE...CANCEL MENGORAT...HUHUHU





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

Liyana said...

mmg cool la akk, klu sy xblh lepak sorg2 kt kedai der, sogan den, sanggup tapau je mkn kt rumah.. hehe

mamyharraz said...

best jugak lepak sensorg sesekali.nnt dah ada baby boleh lepak berdua pulak kalau papa dia busy :)

PUAN SUE said...

alooo..cool la akak..su sejak kawen xpernah lg kuar sorang2..hehe..tak berani sgt..maklumlah manje..huhu

SURIA AMANDA said...

oh laksa...kepingi dah ni..mimi sgt kejam...huhu...

Liyanaroxx said...

hahahahaha kak mimy...yana pown sama..kadang2 we need our own privacy time maka kalo sampai hormon nak bersendirian tuh,pas opis shoot ke MV layan movie sorg2,makan sorg,shopping sorg2 mmg puas ati sbb tapayah org membebel penat nak follow kita! =D

Natasha Farina Arifin said...

huish dekat dah tu bangi kopitiam dgn umah kite kak...lenkali koling2 eh boleh kite teman akak..hihihihihi! nih org terasa nak pi mkn asam laksa nih..choi betol!

Nadine said...

lama dah i tak kuar alone. nnti one day nak amik cuti la utk pegi window sopping sendiri. dahla skang tgh musim sale kan. hihi

POSH76 said...

takper beb makan untuk berdua...lepas beranak nanti k jaga badan balik....entah2 lagi santek dari anak dara...

mekchu said...

gile tabah... senang hati suami kalo binik pandai membawa diri cam tu..

sok anak ko pandai berdikari.. mcm mi-cah sbb aku dulu pun sorang2 gak layan kepala...

Eri-chan said...

ada hati nak mengorat. haahah..mimy...dah lama tak lepak kat bangi kopitiam. selalu aku bedal kat ampang putra sulaiman jek

Ann Ishak said...

aku memang selalu babe melepak sengsorang macam ni...bolehlah kita gather2 nanti

Google