THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 November 2011

Hari Hari Ku Jalani Tanpa Suami Yang Nun Jauh Di Sana..:(


Hari isnin still cuti umum lagi...masih mood raya kah...mood makan daging siang malam tanpa jemu kot...aku tunggu EA balik ni nak suh dia masak Sup Tulang....EA kan masak sedappp...huhuhu...nak jugak laki masak kan.....hover.....Hari raya aidiladha kali ni touching sket...meleleh air mata raya tanpa EA...huhuhu..macam lama sangat ek...hari lain takpe tapi hari raya ni feel lelehan dia melampau sket...huhu....ala hari ni balik la si Encik Awak tu...balik tak lepas nak iyum iyum bushuk mak tu..opsssssss

Since EA takde ni aku jadi pemalas berganda...nak buat apa pun malas...baju minggu lepas patut dah siap lipat susun pun aku tak buat...hohohoh...baju kotor pun baru tadi mendobi..kepam oii 2-3 hari lepas nya..haishhhhhhhhh please la...erkkk sampai mandi pun malas...busukkkkkkkk...makan pun takde mood okeh...pecah rekod semalam raya makan sekali saja meal raya....pagi raya sajo....sila percaya....kalau tak maunya aku melantak 4-5 kali sehari...btw takde gambo pun di aidiladha...kamera kasi tutup rapat...malas laaaaaaa...mood hilang...

Ketiadaan EA malam malam aku ditemani sang kucing comel Mimie...yeahhhhhhh i like...Mimie come to mama...papa takde...tapi si Mimie ni kejap je tdo nya...tengah malam mengiau ngiau..bising....usap usap sikit baru la dia landing jap..pastu aku tak sedar dah...bangun nengok Mimie dah takdo ..sudah keluar daaa...cari awek la tu...nasib ada Mimie tau...hilang sket rasa sunyi...peluk bantal aje dehh

Teruk siot baru laki tak de 2 malam dah gitu hahaha....belum lagi macam orang lain yang PJJ...adehhh...tu la pasal dah nak setahun kawen ni...belum lagi la terpisah lama...tu pasal jadi gini...nah rasaain sekali sekali...asik nak kepit je biar bagi jauh sket baru rasa rinduannnn...huwaaaaaaaaa..ye la kalau dekat tu asik nak bertekak gaduh sentap merajuk je kan...sesekali bagi jauh jauh rindu dendam...huwaa balik EA mau terbalas ni..hiksssss...siapppppppppp



gambo di pagi raya serba pucat mata bengkak....apakah....huhuhu....airmata aidiladha dengar takbir..sayuuu ingat orang jauh

Hubby takde Mimie ada...hehehe....ekslusip dapat landing atas katil...kalau tak ..tak de makna tido bawah sudehh

Mari tido bersama Mimie si kucing jantan...hehehe

Mimie kemain tido ...sedap kena peluk dan usap kannnn

ok ok sudah agak nyenyak tido ku bersama si Mimie,...dia pun nak lawan tokeh kemain kan ..yerla dapat tdo atas tilam....

dan malas dan mood zero nya pasal ..order 2 pizza regular dominos sajo...baham sorang sorang....eh mampu pulak habis....hehehe kelaparan


YEAYY MALAM NI EA BALIK KL....SELAMAT SAMPAI ...AMIN...KU MENUNGGU MU WAHAI SANG SOMI






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

ratusiput said...

sib baik 2 malam...kalau 6 bulan?tu la dia penangan laki :)

mamyharraz said...

ada juga gambar raya mimy..sy langsung takde..sbb sibok berborak pot pet malas nak snap gambar.

sedihkan mimy kalau suami berjauhan dgn kita..nak buat apapun tak boleh.kosong. tp perasaan nilah setiap kali sy rasa bila suami tinggal :( uhhh tak suka!

POSH76 said...

comeila si mimi tu...aku pun camtu gak...kalau Mr Y takde Mr Poposhla peneman kesunyian...nanti kalau dah ada baby jgn lupa pada MIMI yer

Liyana said...

ala relax la kak, time ni la nk rindu2 an.. hehe

NanieZara said...

hahah comelnya mimie tido atas tilam..ni kira tmpat tido first class...

Pepel BoNda AmaNi said...

wah beraya tanpa insan kesayangan la nie...huhuhuhu...

daela said...

Nok...nanti mak buat housewarming mak jemput ko yer nok...mak masak laksa utk ko..:)

mimie1678 said...

takper la nok... yg penting kesihatan ko kena jaga ok... take care fren!

eLLy said...

Isteri memang mcm tu kan.. bila ada gaduh.. bila si suami la tak de mula la rindu rinduan :p

SURIA AMANDA said...

alololo..cian dia..sib baik ada peneman..

Nadine said...

alahai cian mommy-to-be ni. nasib baik skejap je kan you. tp i paham, org mengandung mmg extra sensitive sket. 2hari pun rasa sayuuu sgt! T_T

Google