THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 November 2011

Semerah Bunga Bouquet Pinjaman...Weewittt

Semalam besday lady boss aku 14 Nov 2011..Hepi Besday !!..owh aku terforgot sampai la ada penghantaran sejambak bunga di opis...waahhhhhhhhh....kalau sejambak bunga sampai macam tau la sapa dapatkan...every year 2 kali kot mesti dapat jambangan bunga....annivesary dan besday...wahhhhh teruja...sah lady boss nya husben romantik orang nya...bunga bouquet pun agak shantekkkkk....sejambak mawar 50 kuntum...

Gara gara bunga bouquet tu...aku PA kepoh la kan ..nak jugakk amik tumpang dakap pegang bunga tu...dah tentu aku yang tukang sign cop..tukang hantar masuk bilik...sebelum tu kasi peposing la kan...hoverrr...baju pun merah cinta...haruss la amik aura jugakk dengan harapan snap kasi tunjuk kat husben....bukan aku je sebok bergambar...kawan lain pun sama semua dah plan nak snap tunjuk kat hubby memasing dengan harapan sangattttttttt.....memoga terbuka hati dapat la bunga...ahakssssssss...

Pssst punya galak nak tau siap search tenet survey harga bunga ni ...ala ala 3 rat gitu...mau laki aku kata makan lagi best...hm,m dah leh agak


aku tukang receive bunga ni harus la dakap dulu kan nak bawa masuk bilik ladyboss..huhu

PA yang hover ala ala semerah cinta...jangan memain ko baju pun dah sama color...aura ni

handbouquet 50 kuntum bunga untuk besday ladyboss dari husbennya...iskk takleh jadi...EA bagi la ..nak jugak ni...

meh tengok dekat sikit...merahh nyaaaaaa freshh gitu...membara hati aku nengok...gerammmmmmmm.....every year 2x dia dapat tau...

eh eh Mama shida amik aura gak sempena besday coming soon 18/11 ni...nak tunjuk kat husben dia jugak...eceh eceh....lalalala



TETIBA FEEL...NAK JUGAKKK....OK KEMBALI KE DUNIA NYATA...ERRKKK EA KU SAYANG...ADA HARAPAN TAK DAPAT...NAN ADO





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

ratusiput said...

romantiknye husben dia kan.
ala2 seth tan gitu.
aku pun tak pernah dpt bunga :(

Liyana said...

same la kte kak mimy, mengharap jelaaa... hehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

sepanjang 11tahun aku kenal ngan dedi amani...sekali jerk aku dapat bunga dari dia nok...sedeyyyyyyyyyyyyyy...mintak pun dia uat derk jerk...

eLLy said...

perghhh cantekkkk.... i likee
terus rasa nak jerik "Ayanggg nak mungeee ros merahhhhh"

Natasha Farina Arifin said...

humang aii..lawo nye bunge tuh kak..terkesima sebentar....+___+

-oP_ida- said...

gilooo chantikk kakak..merah menyala..kembang setaman..suka,suka..ini kalO nida yg dapat mahu diaaa dh rupa kera dapat bunga...tp syg, en.suami xpenah pn bagi bunga..sobBBB......

Shu Shinju said...

cantiknya bunga tu...bertuah ladyboss akak dapat suami yg sgt romantika de amorrr....hihihi..

mekchu said...

cik puan lady bosss.. kalau tak cukup 50 kuntum sila suspek PA tu yeee.. hehehe..

jawapan yang sama kalo mntak papa-jit prezenkan "makan lagik baik" :'(

atoyis said...

waa..bestnyer..

Delicious-Cuppies said...

awww... ai like.... tp bila ko pikir balik kan... bazir weh bagi bunga... bagi henbeg lagi bagus... hahahaha...

mamyharraz said...

untungnya lady boos mimy.

sy yg tak suka bunga ni pun terawang-awangan kalau tetiba dpt bunga hehe..tp kan mimy betul ckp EA baik keluar mkn..bunga layu nnt..rugi ;)

Bitt (double IS) said...

owhh cantekkk...mimy memang sokakkk rose merahh yerrr

Alin Marlini said...

mimi pun cam tau2 je bos dpt bunga merah..siap pakai baju merah lagik..hehehe

Eri-chan said...

aku tak pernah dapat bunga rose lagi. ahahah bunga ni agak cliche la...

aku nak bunga tulip diimport dari belanda. hehehe permintaan melampau..

ok bersyukur aje dengan pemberian orang..bila hati lapang...takdela rasa bengang2.

Google