THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 November 2011

Kisah Cuti Pendek Ke ILham PD - Bukan Aku Jejak Ke Pantai Tapi Bebudak Ni


Kalau korang tanya apa aktiviti di petang hari...aktiviti aku adalah berehat dan membuta sajo dalam bilik...lagipun aku tak de mood since nak tunggu Encik Awak datang malam ni...menjeruk hati la tu kununn...boring la ko cuti duk bilik....yer sentap layan blues perasaan ...isk feeling sunyi la ko...pigi dahhhhhh....yer aku sorang saja memerap dalam bilik..bebudak lain termasuk orang tua sudah keluar ke pantai ....pantai dekat je...

Rugi lak rasa aku tak dapat jenguk pantai...serius takde mood...bila teringat balik now iskkkkkkk datang tapi tak feel pantai..baik la duk rumah sendiri sajo...phttt....nak tengok keadaan laut kat Ilham aku tak tercerita...tapi leh layan gambar bebudak ni snap...tapi muka aku takde la...ada feedback ramai cakap pantai dia tak baper syok sangat ...berpasir la..berbatu karang la...no komen sebab tak jejak.....ku tanya pada bebudak ni katanya best aje...budak budak kan...dapat terjah pantai...



pantai Ilham Resort dari menara Ilham...time petang air surut kann...nampak le laut membiru...nun jauh surutnyaaaaaaa...

bebudak ni dah excited nak berjalan ke Pantai...

Bebudak main di pesisir pantai...macam privacy je pantai ni

Dira dan bekas anak baby sitter mak aku...Fina dan Aina....dari kecik membesar sesama dah besar dira besor padahal lebih kurang sebaya je....Form 1, Form 2, Form 3....dira ko gemuk la dik....hohohohoh..tengok diorang kecik petite jekk....

Dira gigih tulis apa tu....

WE ARE HERE.....tulis pasir kat pantai Ilham...erkkkk aku je tak de sini

Bebudak main rumah istana pasir....nampak la keadaan pantai yang ok ok ajee

erkkk Zufar cekci......lalala.....dah dah balik weh sudah senja....malam kang ada keje menanti ko ...


NEXT BBQ DI MALAM FINAL PIALA MALAYSIA....YEAHHHHH





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

SURIA AMANDA said...

ada komplen tapak kaki luka2 x?gatal2 badan ke..kalau xde..memang kebal la diorang huhu..

PinKy MoMMa said...

dah lama tak berendam dalam air pantai huhu..biarpun duk ganu ;p

rasa rasa kat kaki je huhu

mamyharraz said...

cantik pemandangan laut tu..

sy kan mimy kalau holiday jarang suami follow jadi dah terbiasa tiap kali holiday berdua dgn anak jew hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

dah lama xpegi mandi manda kat laut...eh...aku bukan penggemar air laut *tuk mandi manda la.* tapi aku suka laut..kekekek bleh??

eynda said...

Rindu pantai huhu....

Natasha Farina Arifin said...

tengok tu pantai kat situ mcm tak bape best kan kak? time kitaorg kursus ritu siap bebudak nih ckp hahhh....jgn turun pantai ada buaya sebab time tu ada news kuar buaya laut masin timbul kat PD...GULP! huhuhuhu

Nadine said...

subhanallah, cantiknya the 1st pic tu Mimy! tak sangka PD pun ada view yg cun mcm tu ;)

p.s: lama dah tak pegi PD. Rindu la pulak :)

Mrs. Norrie said...

CANTIK LAH AIR LAUT TUH BIRU JER...RASA KLU KAT TELUK KEMAMNG TUH AIR LAUT CAM AIR COKLAT SUSU

Softtouch [Hanim] said...

haah lah mimy..cntik laut kat ilham tu...bexa ngan laut lain kat PD tu...

sy pun kalu jd mimy mmg xde mood kalu xde asben..xbiasa...

Shu Shinju said...

Dira lawa la kak...:)

Google