THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 November 2011

Hari Ni BerMood MALTESERS CHOC

Hari ni lambat update...petang baru terhegeh hegeh....bukan pasal mood cincin hokeh....mood cincin semalam je....cincin dah tersemat kat jari leh ar senyum lebar...sambil tangan kat dada mata kat atas...huhuh...hover ....today agak tak sempat nak tulis apa..pagi tadi ada checkup as usual kat Klinik KK....pastu balik opis terkejar kejar keje...bos nak ni bos nak tu...apa pun tak boleh...makan pun tak sempat tau....laparrr tolong !!

Nasib la ada coklat feberet MALTESERS...sapa suka choc ni....aku mengidam lak nak makan choc ni...nak cari kat area KL tak jumpa...kalau gi airport ada la kot...takpun booth choc bawah KLCC tu...tapi bila nya nak pegi...namun nasib baik besties Jan GXIXG baru balik Langkawi..sempat aku kirim nak choc MALTESERS ni gak...tak kira...mesti dapatkan...sana murah la sikit dalam RM17 sepeket...KL dapat harga gitu?? nangessss....so hari ni mulut pun tak berhenti mengunyah biji biji choc...makan choc heaven kan...apa kes?? rasa terawang awang je...macam dapat cincin gak la..eh cincin lagi...huhuh


Maltesers uolls..choc import Belgium..di dapati di Langkawi nun....KL sure mahal ni..

 jom MALTESERS...sedapppp wehh ..bebiji coklat dalam ada mcam biskut tapi bila makan melting cair...tu yang sedapp auwwwwww



 SAPA GI LANGKAWI NAK KIRIM TAU MALTESERS...KIRIM DUIT LA BUKAN AIR LIUR





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

su masa pregnant ni suke makan coklat..air milo..aiskrim milo..

mamyharraz said...

sedappnya mimy..baca je baru belom try dah dpt feeling kesedapan tu.

balik labuan ni confirm sy cari coklat nih! ehemm nnt sy cuba dptkan utk mimy sekali yeh ;) labuan mcm langkawi syurga coklat :D

nUR_rOsALiNdA said...

Aku ni cam fobia la bila org sebut langkawi..Melonjak² hati nak pergi lagi..Hiks~

ratusiput said...

fuh aku pun kalau dpt coklat mmg menikmati sepenuhnya.sedapppppp...kesip2 je dlm mulut...kasi cair melt2 gitu...

Eri-chan said...

wah wah entry coklat lagi....aiyshhhh

mimie1678 said...

aku tak makan coklat... caya tak?

ibuhebat said...

Sedapnya mkn coklat... Salam perkenalan, jemput ke blog sy http://hebatkan.blogspot.com.. :)

Aini.

ariana8733 said...

wahhh...sedap nye..kak mimy ni kan, saje je tau wat ana terliur...heheheh...

Liyana said...

rase mcm x pnh rase lg coklat ni, hehe bkn la peminat coklat sgt, hee

InaAchik said...

mommy, jgn makan manis2 sgt...
amik rasa sikit2 lepas kepingin jer...

Pepel BoNda AmaNi said...

sedapkan dapat makan coklat....

Ann Ishak said...

cuba ko check balik kandungan gula tu...jangan nangis pulak ye, memang sedap tapi beringat kalau makan tu

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya coklat...xpernah rasa coklat tu...nasa sy peknen kan dicha sy suka mkn coklat...

Bitt (double IS) said...

adek nak adek nak adek nak....hahahaha tak buleh pikir nak tulis ape dahhh ismeth sibuk cakap cenggitu...ahhahhaa

Google