THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 November 2011

Kisah Cuti Pendek Ke ILham PD - Dah Nak Mula Cecite Ni


Citer 2 minggu baru la terhegeh nak cecite kat blog...tapi tetap nak kena citer gak...basi ke hapa...pedulik kannn..memori kenangan ni...ala cuti cuti family jek...eh aku ni ngan family aje cuti nya....bawak family la sekali...lagipun dah booking apartment 2 tingkat 4 bilik...privacy beb.....ok la datang sini pun tenang kan fikiran , kepala otak...banyak gak citer nak ke sini...walaupun 2 hari 1 malam jek...tapi sini best....owh banyak gambar dan story mory nak habaq mai ni...tunggu ek... layan gambo teaser dulu...



sekeluarga ke Ilham PD pada 29-30 October 2011 hari tu...baru pestime jejak sini...sesat jugak la

Bini yang tertukar pasangan masa nak pegi...eh mengapakah tunggu...

view Ilham Resort waktu petang...walau hati keruan time tu ingat seseorang tetap tenang nengok ni

rumah kami 2101...2 tingkat 4 bilik...apa ada dalam...nantiiiiiii ek cecite




SILA LA MENGHADAP GAMBAR DAN CECITE YEK...JANGAN BOSAN SUDAH.....SEKIAN





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

SURIA AMANDA said...

cepat update ..x sabor nak tgok ni..

La dOLcE mEa_nAtt said...

aah kak mimy mcm bes je nih...cepat2

PinKy MoMMa said...

aku baca dengan rela hati nox..tanpa rasa bosan di hati miahahaha..cepat sambung ;)

POSH76 said...

cumilla ko pakai hairband kait tu....aku suka jer...nak2 leh cuci mata tengok gambo..tp baca ni malas sikit...sbb takde masa

Natasha Farina Arifin said...

kak dulu time kursus asyik kena gi ilham jek..tapi pantai nye tak best ar..taleh mandi-manda....kan?

Kella said...

continue pulak.. cecepat ceciter nih..

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya bercuti...aku pun nie rasa nak bercuti sangat2 nok...badan dah letih sangat la rasa...

Google