THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 September 2011

Cekak Kait Untuk Beraya

Cerita pasal raya tangguh jap citer pasal aksesori beraya lak..tahun ni aku tak ke salon ...biasa tetiap tahun ke salon gi tarah rambut...selalu aku suka rebonding je...tapi lepas kawen dah rebonding hari tu...terus rambut ni jadi lurus je sampai sekarang....jimat bajet...nak curl curl ni aku tak minat lak...aku rasa muka lagi kembang semangkuk...

Bagi feeling comel la sangat....hihihi...aku suka sangat ngan cekak kait...rasa bila pakai tu auwwwwwww jiwa remaja muda belia...beli online ngan blogger MOON...moon ni rajin mengait buat bunga crohet...macam macam color ada....ikut hati nak rembat semua color...tapi cepat sold out...dulu aku pernah beli color hijau..sapa ingat aku yang shomel...huuhuh..now kita pilih color yang available..color pilihan byk dah sold out...sedeh....moon sila la buat lagi...pasti ku rembat...i likeeeeeeeeee

ketibaan sampul yang dinanti...yeayyyy

dari MOON...yeayyy dah tau apa dalam

cekak cekak kait dah sampai

barisan cekak kait bunga crochet untuk melaram di hari raya...color ni je yang ada...so rembat

tak sempat raya dah pakai gi opis...hehehe

 cekak biru rasmi ngan baju biru....hover ko kannnnnnnnnn



 CEKAK NI BOLEH TURUN TEMURUN  KAT ANAK POMPUAN....KALAU LA BABY GIRL KANNNNN..








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

noradzlina.kamdani said...

comel nye cekak tu.......nk beli la..nnt nk jengah blog moon

liyana said...

ala comel nye, nk jgk la camni, nak kaler pink! haha

nUR_rOsALiNdA said...

Aku pun tak suka nak buat rambut kenteng-kenteng nok..Sebab badan dah ler kembang..Karang muat rambut kenteng la rupa aku dah cam mama bosan~

Selamat Hari Raya nok..Maaf Zahir Batin..Moh leh datang raya kat umah~

Mrs. Norrie said...

WAH HOVER GITU NOK...
Cantiklah....bunga tuh jer ker ader??? lain2 bunga ader tak???
cam berminat nak suh si gadis aku pakai

SURIA AMANDA said...

cantikkkkk...tetiba terminat..mana nak order mimi...

POSH76 said...

beb kiut sgt....insyallah aku rasa cam gegirllaaa hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

cute jerk....

mamyharraz said...

mmg cute cekak bunga kait tu..

pic last berbaju biru+cekak bunga biru mmg lawo :D suke suke sukee :)

Natasha Farina Arifin said...

nih mesti dpt baby girl nih....=) hehehehe....!

Miss Moon said...

auwwwwwww ai likeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Softtouch [Hanim] said...

cntik cekak tu mimy...sedondon ngan bj2 mimy..

ratusiput said...

aku pn kenan ngan cekak2 tu nok tp slalu sold out...soh moon buat stok bebanyak...

Google