THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 September 2011

Mood Demam Sehati Sejiwa

Rasa macam lama je tak jenguk blog...keadaan tak mengizinkan...Semalam monday blues..kuasa Allah taala...kami dua laki bini demam panas...dan kami berdua dapat MC...huhuhu...dan melepek la dua laki bini tak sihat terbaring...huwaaaaaaa kan best kalau la cuti sihat boleh la berjalan jalan...maka nya MC adalah untuk berehat ...gunakan la MC sebaik mungkin...memang rehat betul...memula demam ni Encik Awak yang kena dulu hari Ahad dan tak semena nya aku berjangkit lak .....kuasa sehati sejiwa laki bini kan....aku demam suhu ok lagi..tapi paling teruk adalah Encik Awak suhu panas melampau...nak tak nak tak larat aku la kena jadi jururawat sebab Encik Awak adalah susah makan ubat dan ke klinik...semua ubat ubatan aku la kena sediakan...tak sedia makan dia tak makan...kasi paksa paksa ....manja kan laki makkkkkkkkk auwwww....dan Alhamdulillah kami dah pulih ada tenaga sikit....hari ni dah keje....mari kita kembali kan mood hari ini bagi sihat cargas tangkas...











10 comments:

Mrs. Norrie said...

aku jarang demam sekali ngan laki aku...biasa klu aku demam bila dah baik baru dia demam...hehehehhe

SURIA AMANDA said...

along pun tgh demam..buat besday dania pun dalam keadaan demam..tensi mak...

Mia-Ina said...

wah lelaki akak lbh manja dr akak ni..hehe...nsb mia ni paksa diri gak mkn ubat ...nk ada org yg pujuk..sori la laki mia bkn jenis mcm tu...huhu

mrs_nazir (Maz) said...

cik abg susah mkn ubat?comel..biasa dak2 kecik je liat sket...tp nih bakal bpak budak pun same..ekekek

Natasha Farina Arifin said...

boleh masuk contest sehati berdansa plak pasni kak..hihihihi

mamyharraz said...

mmg sehati sejiwa ;)

sy pulak..sejak kawin ni suami tak penah demam..sy pulak dah pat ploh juta kali demam sepanjang pat tahun kawin=P

POSH76 said...

lama2 kawen nanti sampai fikiran masing2 pun kita leh baca..get well soon beb

Softtouch [Hanim] said...

mmg sehati sejiwa..demam pun sama2...
Alhamdulillah mimy n en awk dah ok...

Nadine said...

ala kesiannya korang. alhamdulillah dah semakin baik. get well really soon both of u! mmg sehat sejiwa kot M&M ni :)

Pepel BoNda AmaNi said...

get well soon nok....skrang nie memang musim demam la aku rasa....dedi amani pun xbrapa sihat skarang nie...

Google