THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 September 2011

Trend Polkadot Sana Sini

Polkadot sana sini dah jadi trend..kegilaan jugak....aku pun sama nak feeling muda beli comel...auwwwww....polkadot ni bila pakai ko rasa paling comel walaupun nan ado...what theeee...kurung polkadot biasa aku beli kain aje...nak beli ready made...ko ingat ada size ke?? huahuahua...nak ikut trend kecomelan nya pasal aku beli 4 helai kain pasang ; hitam putih, kuning putih, merah putih, kelabu putih....ala sebab comel nya pasal nak beli lagi la...hehehe....tapi kena di postpone tempah...sekarang tak sesuai la...ini pun kain baju kurung semua sangkut kat perut kena sarung atas bebenor...

Dan hari tu sempena merdeka raya kat opis...kitaorang 3 PA seunit sepakat janji nak ulang tayang kurung polkadot memasing...kebetulan gak kitaorang memasing ada color black n white ...diana nya size M, Ika nya size S..aku nya size L..tapi takut boria nya pasal...tak jadi nak sedondon black n white ..hahahah...tu pasal Ika je pakai Black n white...aku pakai Yellow n white...Diana nya Green n white.....paling best tu polkadot adalah mengikut size ..hahaha...kebetulan la pulak...aku nya size XL...wah besar gitu..tengok body la kan....nasib polkadot ni masih muat..itupun suruh tailor besarkan 2 inci...nah berguna gak...boleh pakai...cuma tang kain tak boleh kancing kena sangkut atas...welll aii tetap nak feeling comel la berpolkadot walaupun pregnant..huhuhu...i like polkadot n dot dot......


memasing kemain menunjuk baju polkadot mengikut size bulatan..opcos aku la paling boolattttt kan


eh dah berposing hover lak bila bergedik kamera ngan 2 orang anak dara tu....mak dara dah lupa diri




 KORANG KORANG DI ATAS BILA NAK SEDONDON BLACK N WHITE...ADA BERANI !!!!! BAIK PAKAI SEBELUM AKU TAK MUAT PAKAI...PLEASE PLEASE










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

13 comments:

Liyana said...

sy ade 1 jee baju polkadot, hehe nt la nak beli lg kt bawah, hehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

aku ingat raya haji nie nak buat baju polka dot jugak la nok....nak beli ready made non hado saiz tuk mak yong nie kan....

PinKy MoMMa said...

polka dot nampak lebih comel nok ;)
eh blog ko pun berdot dot huhuhu..berdondon dondon sungguh..

Queen said...

err..walaupun tahun ni pesen polka dot.. mek tak sanggup pakai..takuutt....tgk org pakai cantek..bile acu kat badan rasa kelakar...sudaaahhh.. =p

SURIA AMANDA said...

Raya tahun ni along pun banyak polkadot...hehehe...beli kat vietnam ari tuh...

mrs_nazir said...

comel gak polkadot...retro gitew.. =)

Mrs. Norrie said...

kat IJN nih ader kiosk jual baju kurung...semua polkadot..mcm2 warna..cantik pulak..memikirkan perot bolat sgt,pendamkan jer hati nak beli...

Polkadot kembali lagi...rasanya zaman poldakot dulu masa aku form 4...

mamyharraz said...

polkadot corak besar2 baru nampak dot dot tu

mmg comey :D

Mia-Ina said...

thn ni mia pun amik tema polkado.mula2x nk pilih tkt gak..ble buat baju cantik :-)

NeenaAnuar said...

memang pun.. tahun nie tahun polkadot.. sana sini aku tengok polkadot.. sweet jerkkk! suker gak! :D

Eri-chan said...

baju polkadot aku tak siap2...cis dan ciss....

Softtouch [Hanim] said...

sy pun takut nk pakia polkadot takut xsesuai....

Bitt (double IS) said...

retro u....sokakkkk kena carik jugak nanti ehehhe

Google