THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 September 2011

Persiapan Menjelang Open House Audit

Jumaat sudah..yeayyyyyyy...hari ni agak sibuk sikit...Audit Department nak buat majlis raya agak besar besaran...walaupun raya dah habis...huhuhu...hari ni 2 Zulkaedah sudehhhhh....bukan syawal lagi...tapi audit dept tetap nak buat gak...masa bulan syawal banyak sangat open house dept sana sini so payah nak cari date cantik...nanti bertembung tak best....selalu tetiap tahun audit dept buat kite kite je means pot luck ke ..or makan kat hotel kami kami je...tapi tahun ni agak besar besaran...buat julung kali nya...bak kata orang senior audit...memang pecah rekod la tahun ni...

Apa yang besar besaran sangat tu..biasa kalau open house dept ni memang meriah siap ada deko deko...ikut dept la...dan paling agak besar nya ...kami kena jemput VVIP, VIP iaitu orang orang tertinggi dalam organisasi...so agak proper la tahun ni....kalau nak proper leh je buat dewan..tapi budget dept kena kuar lebih la...Audit dept baper kerat je..tak sampai beratus..so kami gunakan ruang opis jek...dan deko deko harus...meriah uolsss...terasa kemeriahan berganda lebih lebih lagi semua sepakat together sesama bahagikan tugas memasing...sapa buat deko...sapa tukang order katering...sapa tukang jemput tetamu...sapa tukang potong...dan tak lupa juga pot luck wajib ....seronok wehhhhhhhhhh....baru rasa macam keluarga...yang penting kerjasama ...jangan ikut kepala sendiri...tau mengarah je...suara ramai lagi la best...


memula kita plan layout dulu...tengok kedudukan meja...senang nak susun susun apa yang patut

 aku amik alih tugas ni kena buat labelling tag untuk menu...hehehe kasi comel comel nya...

aneka makanan potluck ...macam macam ada....kasi label sikit nama

aku nya potluck share ngan diana...confirm licious ni..nyum nyum..tunjuk tunjuk sajo

 deko deko oleh akak bahagian admin...belon belon meriahkan majlis...hehehe bukan majlis hari jadi yer

 kasi tampal buat kolaj Selamat Hari Raya...yeayyyyy walau raya dah habis

 buluh hiasan ni wajib as hiasan...trademark ni..mana la diorang dapat ni..

 ruang masuk Audit sudah tukarrrrrrrrr siap deko deko merdeka raya ....

 meja vip sudah disusun...meja khas untuk para jemputan VP, GM

Special untuk Chairman, CEO Group makan dalam bilik meeting...ini super duper VVIP nya tempat... proper la sikit kan

Potluck session area....label by me...wink wink
 
 ruang perkarangan nak masuk audit dept sudah meriah weeeeeeeeee

sini pun deko jugakk...ruang luar sky garden untuk tetamu tetamu @ kawan kawan lain dept...open air la sikit kan

keluar lif dah nampak pintu gerbang...selamat hari raya...silakan masuk tetamu

tak lupa bunga roset pun ada...perempuan pink color...comellll

dah pakai sila buat keje....hehehehe




PENAT SUDAH SEMINGGU PREPARATION NYA..MEMOGA HARI NI TETAMU PUAS HATI MAKAN KENYANG YER...SELAMAT DATANG RUMAH TERBUKA GROUP INTERNAL AUDIT









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

NM02 said...

rasanya dah lama ai polo yu

mmm.... yu ada polo ai balik tak?

tak pasan pulak kite.. ni kita singgah dari blog neena

POSH76 said...

mmg kelassss ko nyer office open house grant gitu...i like!!!!

Natasha Farina Arifin said...

kelass ko maria....siap ada bunga rosset tuh kaler pinky lagi..cun-cun...yang taka tahan tgk label pot luck tuh..amboih kemain comei nama lasagna lucious ye kak? harusss sedap tuh.......jgn sok lusa beyonce amik jadik tajuk lagu baru udah ler....kikikikikiki

Liyana said...

wah!!! serbuuu! :D

Queen said...

nama2 menu sangat gojess..hahaha

mamyharraz said...

best lah ada potluck mkn2 sempena syawal mcmni....tp ofis kita tak suka nak buat camni..hurmm

apapun mmg meriah sgt tgk preparations yg dah dibuat :D

ratusiput said...

plg suke ngan label tag ko tu...comei..ehehe...dan tuannya makin berseri2 skang ni :)

Softtouch [Hanim] said...

wa....meriahnyaaaaa...opis sy xde pun buat open opis tahun nie....

Pepel BoNda AmaNi said...

meriahnya nok.....

mekchu said...

dahsyat sungguh.. sape event manager nye nih? sgt proper..

Google