THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 September 2011

Menunjukkan Benda Lapok Bagi Anda Baru Bagi Aku

Ala ala nak menunjuk jugakkk....tak boleh blah...pui...padahal dah lapok berzaman  korang pakai kan...aku baru terhegeh hegeh semput pakaiiii....lembap macam siput tapi at last taraaaaaaaaaaaaaa.....ala ini pun sebab Henpon kesayangan yang walau jatuh tetap cinta dikenang tu dah tamat riwayat hidup...kasi tengok henpon lama aku di sini lol http://nurmimy.blogspot.com/2010/10/kan-henpon-sudah-merajuk.html ...ahhh tak leh tengok habis sudah ...memang tak leh on langsung...habis semua data simpan dalam phone gone...babai....

Tengok orang pakai BB ..sesekali teringin macam lagu shima tu...tapi kasi pendam renyuk dalam hati...nak beli asik tak jadi jek...lagi pulak Encik Awak kata aku nanti ada BB khayal ngan dunia internet...dia kan anti bini internet...opsssss...oh bukan tak bagi...berpada pada katanya...aku ni agak addict sikit...dia cakap macam tu aku pikir banyak kali gak...takut laki sentap payah aku .....dan akhirnya tikus baiki labu...hehehe ada mcgyver nak baiki henpon rosak ...hampeh jek ...so terpaksa pasrah akhirnya...yes yes...terus je cakap...ok lah henpon rosak ni ...beli la henpon kesukaan BB tu...abang bagi tapi berpada pada...yes boss..ai ai cif....

Semangat membara terus berkobar beli BB...ala bukan BB baru pun...Curve 3G jek...jadi la kan..pengganti henpon yang dah binasa tu...kengkonon leh la nak BBM ke...berangan tetiba BBM...opsssssssss...godek BB tak lepas lagi ni weh...adeh apa ke susah henpon ni....terkial kial ni aku duk menaip ..serba serbi la...baca manual book pun tak masuk otak ...budak tadika pun reti oiiiiiii....Encik Awak part ni sedap la dia bahan aku...dia kata ..org nak BB ayg nak BB pakai aje 3310...cesssss....perli nampak...okeh okeh aku sahut cabaran ni....dia la sibuk godek BB ...aku tengok je la...haremmmmmmmm tak reti...hahaha...orang minta pin BB aku blur...mana woi nak cari...hahahaha...tolong tolong ajar aku yang ting tong blur ni...kengkonon niat nak hapdate blog via blackberry ..waicehhhhhhhhhhh....buleh ajar aku dak...nak bukti kat laki aku ni..aku terror pakai BB...at least dia tak bahan aku ni tetiap hari....


Kotak Hitam kesukaan ramai orang...aku pun terjebak ngan kotak hitam ni...Encik Awak tanya neh...ada apa ngan Blackberry ?


Alo alo BB Hitam dah jadi hak milik tapi still blur memakainya...terpaksa tunjuk ajar ku sifu ngan Ika , jiran sebelah meja...hehehehe...dik tolong akak dek....pasni leh la update check in...hoverrrrrrrrrr kannn




 PIN DAH JUMPE NI HAAAAA  275F3E03 ...TAPI PLAN DATA TAK SUBSCRIBE LAGI...OWHH GITUUUU RUPANYA...LALALALA











Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

13 comments:

mamyharraz said...

hoyeyyy dpt dah bb baru..sy pun teringinn tp masih tak dpt2 lagi huhu..

RedLife2Love said...

hamboii feeling BB dah sekarang.. bau kedai tepon je kat opis ni ha.. hehe =P

Shu Shinju said...

wahhh..pakai BB dah...best !! best !!

Ieda Al-Habsyi said...

wow! nanti dah masuk plan data, bagi tau ek, leh gossip :)

Pepel BoNda AmaNi said...

aku jugak non hadoooooooo

Nadine said...

fuyoooo! :)

Natasha Farina Arifin said...

nan hado jugak sebab nak simpan duit beli breast pump canggih the manggih punye pasal heheheheehe...uwaaa!

wahida said...

hubby pakai BB, dia terer la, tapi bila saya pakai, terus blur, tak reti beb...huhu...

mimie1678 said...

wauweiii... sudah ada BB... yeayy!! dah masukkan data plan nt sila lah update fesbuk yer! hehehe...

POSH76 said...

kelassss dah ada BB..aku pun minat tp bukan pandai guna pun...

Eri-chan said...

dah terjebak ko ni....

ratusiput said...

tu la kan org lain punye dah nk buruk dah kite baru nk hegeh2.takpe beb slow2 kayuh.aku pun buta bb lg ni.kena plak aku tak suke nk xplore2.cik kitol la jd mangsa :)

Bitt (double IS) said...

i dah send invite ;)

Google