THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 September 2011

Raya Ke 3 Gi Beraya Umah OpisMatte

Dah masuk citer raya ke 3..kepala dah ok sikit...then plan nak gi umah opismatte diana...memang plan nak beraya ke umah dia ...tahun ni raya Terengganu leh la menyinggah rumah dia...jarak dari kg EA ke rumah diana dalam 30km gak la..diana tinggal area bandar KT...kawasan femes kepok lekor...mana lagi kalau tak Losong...senang aje nak ke area sini...ceh macam la aku tau...Encik Awak la bawak...dah area dia tau la jugak...walau memula nak pegi tu kena tepon beberapa kali...at last jumpa gak..dan kami beraya .....

Kami datang langkah kiri bukan langkah kanan sebab esoknya dia nak buat open house ada makan Nasi Ayam...woooo tak de rezeki...takpelah datang ziarah sambil makan kuih raya pun ok ...selain dari kenal kenal keluarga dia...aku pun kebetulan konon nak pi jengah Pasar Payang nak cari serunding...tapi tak sempat la pulak hari dah petang...sembang nya sembang...agak lama gak...walau sembang kosong sambil makan kuih raya...sedor jam dah pukul 5.00 ptg...pasni nak gi beraya rumah sepupu EA lak kat Bukit Payung mau makan Mee Kari....yeayyy akhirnya aku jumpa gak bentuk makanan mee mee...


bertemu opismatte diana di rumah nya...

baru sampai dah bergosip gosip hal keje....hehehe

sampai tak sedor kena snap oleh paparazzi yang tak de kawan nak sembang ..sapa lagi Encik Awak le

baju raya ke 3 polkadot hitam putih sajo...sama pulak ngan diana ...tema hitam


dah nak balik ni...sempat lagi nak bergambar....




 BILA DAH KAWAN SEOPIS SENEGERI MEMANG MENYINGGAH LA KALAU DEKAT....THANKS DIANA JEMPUTAN BERAYA KE RUMAH MU...








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

13 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

aku ingat raya haji nie nak belikan amani baju kurung polka dot la jugak nok...cantik ....

Shu Shinju said...

LAWA BAJU POLKADOT AKAK...

mamyharraz said...

polkadot mimy mmg lawo :D

kalau jumpa kawin se ofis topik keje mmg tak lari nak dibincang kan? hehee

mekchu said...

ehhh.. dia pun ada cotton polkadot la... sukeeeeee....

myza said...

salam sis
Jumpa blog sis ni masa search duphaston.dah preggy dah sis skrg.COngrats.moga dipermudahkan :) info menarik utk saya kat sini bnyk sgt.Nak getting pregnnt cm sis..doakan eh :) saya backlink blog sis :) jemput ziarah my blog too

Eri-chan said...

weh mimy lain beno muka kau tanpa mekap skrg.....abisla semua mekap ko difrozenkan ek...

kisah aku said...

kak, plz email sy ye ade benda nk tanya plzzzzzzzzzzzz

kisah aku said...

kisahaku7@gmail.com

PinKy MoMMa said...

nokkkkk aku rindu nyer kat mommy to be sorang ni hehe :)

comel nok polkadot ko..
slmt ari raya darling!

ratusiput said...

aku tau losong tu dh lalu n bli kopok losong.tp makanan2 dia aku pn tak geti makan.keje sik cr kfc je se kat sana...

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah bj polkadot mimy..bkenan plak sy..mcm byk je bj raya mimy polkadot...

Bitt (double IS) said...

cantek the baju ;)

Girl Girl said...

Tahun dpn dtg raya rmh nana kutip duit raya la plak ye...

Google