THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 September 2011

Baskin Robbins 2 Scope Free... Yeayyy

Lama gak voucher ni tersimpan...sebelum puasa ada jumpa Blogger Kaseh...sapa kenal?? opcos ramai kenal kot...masa jumpa pun nak cepat hantar kuih raya Biskut Semperit order ngan kawan aku...so jumpa pun just say hai hai salam cium peluk sikit...nak sembang lama tak dapek...time tu pun dah kul 10 malam...Encik Awak ada game futsal lak...agak rushing ...tapi sempat pulak si Kaseh bagi voucher aiskrim Baskin Robbins ....aku pun tak tengok..tapi terkejut Kaseh kata ganti voucher Starbucks hari tu masa top readers kat blog dia...pehhh lama nya citer berkurun dia ingat...adeh ala kasehhhh...mekaseh la bebanyak..sesuaikan nama..orang nama Kaseh memang pengasih jiwanya ...ceh dan dan je aku mentang la dapat voucher free...aku ikhlas untuk yang bernama Kaseh

Dan semalam aku baru teringat voucher BR duk perap dalam wallet ...kebetulan semalam gi Mid Valley nampak je BR tekak macam tau tau je...nak BR mehhh...kemain cari belek geledah wallet teringat voucher Free BR....yeszaaa harus lah pi terjah...check balik voucher valid bila...oh lambat lagi 1/1/2012...terus konfiden bagi voucher kat budak kaunter BR...terus cakap nak 2 scope....2 scope je pun BR okeh...sedap melampau...aku memang pencinta aiskrim BR dari dulu kini dan selamanya...free ni lagi bertambah suka la...semalam 1 scope Praline Cream dan 1 Scope Strawberry Cheese Cake...puas hati aku...makan macam lupa diri gak...eh tak kongsi kegembiraan dengan si peneman jalan semalam si Ika...makan la sesama...tak baik kedekut...tapi Ika makan sipi sipi takut gemuk kot...hehehe...


To Mimy from Kaseh...memang sangat Kaseh tau bagi voucher BR ni..berbaloi baloi...


semalam dah terjah BR Mid Valley tak sabar nak makan aiskrim BR idaman ramai..puas hati Free sajo...terus feeling Oh Sedap nyaaaaaaaaaaaa...

tengok ni nak lagi voucher free...hahaha nan ado......terliur la...nak lagi nak lagi sambil menangis lap air mata...pasal sedap tak terhingga




TENGKIU KASEH...SANGAT KASEH NI KAT KAMOO...MEKASEH








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

POSH76 said...

bessnyer nak cikit ...tetiba nak makan sekerim

Pepel BoNda AmaNi said...

kaseh....nak jugak...sian ibu2 ngandong nie...

mamyharraz said...

suka BR dr tuti =P mmg feeling mkn aiskrim sedap..

baik hati kaseh nama yg cukup indah~

Nadine said...

Terliurnya Mimy!!!

The last time I ate ice-cream was when I was 9 months preggy. Dah almost 5 months tak makan ice-cream or minum minuman sejuk. I masih berpantang benda2 sejuk 100 hari you T_T

Mia-Ina said...

bestnya dpt mkn BR free lak tue..baiknya kak kaseh

ratusiput said...

aku pun baru skali makan BR ni tu pun masa tu bli 1 mangkuk share 4 org anak beranak.ehehe..

Uncle Lee said...

Hello Mimi, I live hardly 5 minutes walk from a Baskins Robbins, tetapi ta'pernah masuk or try.
As well to Starbucks....

You sure have a million dollar smile, can light up a whole street.
Keep a song in your heart and have a nice day.
Lee.

Bitt (double IS) said...

owhhhh...memang sedap wooo...owhh ni kaseh yg buat candy booth amani tu ehh hehehe belum jumpa lagi link dia..hehehe

CuppyCakeMommy said...

educational toys promotion ..
it is fun and smart toys for your kids..

visit our page at

www.smart-intelligent-toys.blogspot.com

for further inquiry kindly contact us at ysalli@yahoo.com

or add us in fb
intelligent.toys@yahoo.com

Natasha Farina Arifin said...

nak sketttttt kak! sedapnyee........ leleh air liur ibu nih.....!

Google