THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 October 2011

Wedding Banyak Retis Lupa Pengantin

As salam isnin....apa citer today...banyak citer nak story mory ...dan kasi panas dulu ngan citer terhangat...yeay yeay...macam la hangat sangat...hot in the oven...aku dapat invitation wedding best friend Ady...bukan dia kawen ..sudah berbini mamat ni...yang kawen adik dia...so dah rapat kami pergi lak...lagi pulak si Ady dah duk gembar gembur kena datang...banyak retis ada...wah wah...adik dia lelaki kawen ngan pengurus artis si pelakon hantu bonjeng ZIZAN Raja Lawak...yesza...kena pegi ni..aku minat dia ni...Encik Awak pun minat...kata senegeri kan...huhuh

Wedding buat kat Kelab Sukan PKNS Kelana Jaya...wedding very the cantekkkkkkkk...lawa ko...wedding ni combine dua belah laki dan pompuan...so meriah la...tetamu datang pun ramai....tetamu datang keluar masuk berpusu pusu...artis pun ramai gak datang...pengurus artis tempias artis kan...haruss...aku perasan Marsha, Nabil Mentor, Syarifah Syahirah dan Ijoy, Ahmad Idham, Bini Johan Raja Lawak Ozlynn Watie, team Maharaja Lawak, Cat Farish, Juliana Evans, Chef Anis (chef muda pandai masak), dan opcos ditunggu ramai Zizan...ramai lagi tapi mana yang aku perasan di mata je la....

So dah ada artis tu aku tak de lain la aku nak snap kecuali Zizan...oh dia mesti...sanggup tu tunggu lewat sikit..sebab Ady kata Zizan datang lewat sikit...dalam kul 3 ptg...kemain tu tunggu...Encik Awak pun jadi sporting tetiba...tunggu la...ewahhhhhh sebab dia pun minat Zizan kan..hahaha kalau tak...takde makna la..mesti sebok dah ajak balik...dia leh sabar tu tunggu kat luar jap...nasib aku dan BFF Ann together...so laki kami berdua together la tinggalkan kitaorang semata nak tunggu retis Zizan ...hehehe...kemain ..dah dapat snap tu cabut balik..hahaha...Zizan ni nampak lawak dalam tv kat luar dia agak pemalu...malu malu jek...tak cakap banyak sangat..macam penyegan pun ada...aku yang sibuk kacau dia..hahaha ...hensem not bad gak..

 Kad kawen mereka...pengantin aku tak kenal pun sapa...

tapi demi mereka sekeluarga...Ady, Nurul dan Emir...aku pegi jugak...bestfren aku dan bestfren Encik Awak jugak...hehehe

bertogether datang harus la ngan sang somi sebelah tu..hari tu somi sporting jek...suka binik....

my BFF Ann too....dia datang ngan hubby dia Faizal...tapi kami berdua kena tinggal laki hilang pegi luar...kami kat dalam nak tunggu Zizan

tetiba lak terjumpa kawan lama seopis dulu...Hanif...rupanya dia pengerusi Zizan FC...harus la mintak tolong kan

yeay dah dapat tangkap Zizan atas pertolongan hanif....ala Zizan mata kuyu lak...aku dah manja2 ni

Zizan kena apit oleh bini bini ku gangster orang...hehehe...Zizan comel la aku usik...malu tersipu dia...hahaha

kasi satu lagi....Zizan okey jek katanya....hari tu dia datang ngan Mak dia yang glam...pehh lip lap okeh mak dia...

oppps bukan ngan Juliana Evans ke?? huuhhu Jue datang ngan member dia...sebab dia cantik aku snap la ngan dia...sempoi jek ...baju tak lip lap pun...dan peramah...i likeeeeeeee...terus suka Jue Evans ni

ok dah snap gambar retis...sila la pulang dengan tidak bertangan kosong...dapat door gift sorang dua...amik gi balik umah...dalam kotak putih tu cawan...kotak coklat kerepek dan bahulu..



RETIS NYA PASAL GAMBO PENGANTIN PUN TAK SNAP...HUHUHUHU....










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

13 comments:

PinKy MoMMa said...

wahhh kerlazzz ko jah dpt mik gbr ngan retis huhu..zizan tu bju pink kah? i loikeee uols hahaha

Acik said...

mdm, udah update blog..silalah ke rumah blog den

noradzlina.kamdani said...

mak oi zizan ko...jue evans to nmpk sweet n very young ek...

Natasha Farina Arifin said...

maria..maria....ini barulah kelassss retis gitu kak....hehehe sok2 jgn baby terkenan ngan zizan dah ler...tapi ok gak idong dia terpacak jek...hehehe..kite pon minat zizan tuh..jelesh nih! zizan ailebiu larh.....

POSH76 said...

bessnyer bergambo dgn retis...kelasssss

Queen said...

haaaahhh,,...mek tunggu je gmbr perantin uu

Pepel BoNda AmaNi said...

wah pose ngan retis uuu.....klu preggy gegurl..kot2 kenan si juliana evans nie pun mantop nok....

Nadine said...

Suka ju evans jugak!! :)

ratusiput said...

pengantin nanti2 leh amik gambo...retis yg penting...hahaha ble gitu.oww..zizan si hidung jambu...i like..

mekchu said...

8x dok ulang baca tajuk ko Wedding Banyak Retis Lupa Pengantin.. ada yg tak kena tuu.. tapi mekchu tetap layankan ko nok.. hahaha mekhu tetap faham...

kan dah kata, jue evans tu sgt cantik.. walau pun jadi hantu kan..

Liyana said...

wah tetiba mcm suke dgn juliana evans tu. hehehe

Bitt (double IS) said...

wakakaka baru nak tanya mana pengantinnya...akekekekee owhhh pelakon2 hantu bonceng nehhh...akekkekekeke

Nida Razali said...

sya suka zizannn...hehe

Google