THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 October 2011

Rekomen Cheese Nan Meleleh Leleh

Para penggemar cheese nan...meh sini aku nak rekomen tempat baru terbaek nak pekena cheese nan hot in town...biasa kalau kat KL ni yang femes amos tu ha kat ampang point kan kan...sapa tau angkat tangan....aku pun suka kat situ....namun skrang tidak lagi...dah jumpa tempat baru...cheese nan leleh punyeee...ni semua pasal bff Fizan GXIXG tayang kat BBM gamboi cheese nan meleleh...tekak ibu mengandung mana la tahan...huhuhu...merengsa nak tau....hahahahaha..padan muka Fizan sapa suh tayang....aku asik sebut nak pekena je...leleh leleh mana tahan wehhh...kat ner kat ner...cecite...ni nak tayang kat korang cheese leleh leleh terbaekk....leleh nya pasal dating ngan geng GXIXG aku yang pilih nak makan kat sini...ajak all the geng..yang join Aida, Masrina, Melor jekk..

lokasi rahsia kat Jalan Tunku Abdul Rahman area Lotus Mamak tu...masuk dalam nampak la restoran ni..RSMY  House Of Beriani....dia bukak malam...aku pun terjah malam

tengok banner tu cheese naan hot in town yeahhhhhhhhhh opcos...meh pekena rasa..teringat ingat weh

Janji ngan all the mommies lain....Fizan rekomen..heheh beshhhh

Maaf jarang jumpa kan...asik posing je la kejenya...hahaha kemaruk org kiri kanan duk tengok je

Fizan si penayang rekomen Cheese Naan sini...kalau tak aku tak tau ada tempat sedap

hapdate hapdate memasing sibuk check in , mobile upload henpon memasing dah canggih kannn

Cheese Nan leleh dah sampai....jom jom jom..cant wait

see the leleh leleh...wowwwwwwww...cravingg

sebelum makan kasi tarik dulu...terasa lelehan nya

kasi tarik tinggi lagi ....hover ko kannnn...nyum nyum masuk mulut

pekena ngan kuah dalca sedap...yesss sumpah sedap...dalca dia masak panas...ada rasa blackpepper....sedappppp sgt

saja menayang cheese nan leleh sedap...ko ada...tak de meh datang sini pekena...

masuk mulut tak hengat lupa diri huhuhuhu

burppp licin...selesai...siap tapau bawa balik kat laki memasing...selain cheese naan ada nasi beriani gak



LOKASI NYA DEKAT AREA NAK KE JALAN TAR TU..KALAU NAMPAK LOTUS MAMAK MASUK KIRI THEN STRAIGHT JE NANTI NAMPAK KEDAI NI...DEKAT NGAN RESTORAN 1 MALAYSIA UKHUWAH TU GAK...KEDAI NI PALING HUJUNG








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

15 comments:

PinKy MoMMa said...

thanx beb..nanti aku balik kl leh pegi ternak lemak kat sini huhuhu..memang melelehhhhh uols :)

hujan hujan camni makan camni sedappp oooo..tak sabar wuwuwu...

Liyanaroxx said...

Arghhhh dah lama tak gi makan kat sini..nanti nak ajak cik abg serbu ar! =D

SURIA AMANDA said...

oh tidakkkk!!!!!nak makan lagi sekali..bestttttt...

nety hartaty said...

sis,lotus yg berdepan ngan maju junction tu ke?

Mrs. Norrie said...

uhh kene serang nih...dah lama tak mkn nan cheese meleleh...dolu2 suka ker steven corner, tapi dgr2 oner dia org india baik punyer terus tak gi dah....

Liyana said...

wahh x pnh kot mkn cheese nan ni.. hehe

Bitt (double IS) said...

perghh ini baru meltt di tekakkk saya! akekekekekke

Natasha Farina Arifin said...

amboih.amboih. sedapnye...tak tahan tgk cisssss yg leleh2 tuh....aduyai nye ponnnn!

Pepel BoNda AmaNi said...

nokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ko dah buatkan aku teringin nan cheese..uwaaaaaaaaaa

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah nampak sedap sangat...leh try ni..padahal dekat jer ngan ofis saya selalu makan kat kedai mamak hanifa tu...

eLLy said...

oh dah dekat dah tu balik kerja nanti nak pi terjahhh la ...

*air liur ku pun dah nak meleleh leleh gak nie*

ratusiput said...

mak oi nok bkn kate ko yg peknen leleh tgk...aku pun menitis air liur nok tgk....sedapnye....cam pizza leh tarik2...

POSH76 said...

mmg yummylaaa lagi bess dapat geng posing sekepala bessnyer

Deqna said...

glamer kan cheese nan kat situ.. tapi aku tak pernah try lagi.. asik mendengar kehebatannya saje..

Nadine said...

gebunya cheese nan tu!!!
terliur ok! tapi i takleh makan anything yg ade cheese. my babies nanti jadi kembung. huk huk..
tgh bfeed ni kena la pantang cheese...*sob*

Google