THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 October 2011

Perkara Mengembirakan Celik Mata Hari Ini Hari Jadi

Bila hari jadi jadian...perkara paling gembira bila orang ingat dan wish Hepi Besday..auwwwwww sungguh terasa di hargai...senyum simpul sampai kat telinga takleh jatuh....belek FB macam kuranng je ucapan tahun ni......lagi pulak takde notification keluar kat wall...sekali hah ko tengok Message kat inbox....berlambak lambak ucapan...eh napa masuk inbox...check nya check rupanya wall aku hide...eh bila masa aku hide...ke EA hide kan ni? jeng jeng.....so aku setting balik bagi unhide open...baru ada yang sent ucapan kat wall....:))...aku pemalas nak baca inbox actually...ucapan nya pasal redah buka satu persatu...bukan satu or dua...tapi ada hampir 100 new message...ahh masak aku nak buka ni...thanks ek yang wish kat inbox even wall kena hide rajin wrote inbox FB..alahai terharu...muah muah xoxo...kenal ke tak kenal..tak de hal..hadiah termahal tu tanda ingatan...

Di pagi yang indah pulak...EA buat bodo je malam tadi....just wish hepi besday n kiss night sebelum tido macam rutin kebiasaan hari hari....err terasa lak...tapi malas layan terasa hati...bangun pagi tengok atas meja sisi tepi...ada kad color pink....tertera DATIN MIMIE...auwwwwww..EA Dato ke?? senyum tak lekang ni bangun tido.......tapi tak mo baca lagi...EA tak pasan pun..dia masih tido lagi...aku mandi dulu....after mandi baru nak baca....hoyehhh dapat kad...bak aku pernah kata before ni aku amat menyukai kad...sentimental value dia mendalam sangat...tak perlu bunga...kad je dah memadai dah buat hati aku cair...

kad apa itu disisi tepi katil...

huyooooooo DATIN MIMIE....hahahah datin wannabe ke aku?? lalalalala

Mari bukak dan baca....."Cinta Sayang, Selamat Hari Jadi, Semoga Diberkati oleh Allah Buat Mu Selamanya"...by Luv....auwhhh kata tak romentik tapi bermakna..kata kata doa dari suami...amin



Di siang yang indah pulak..dapat wish dari kawan sedept..owh tengkiu tengkiu...dan ada yang murah hati bagi kek Secret Recipe...dapat jugak kan....terharu ai sob sob...drama sangat...ahahaha...serius terharu sebab ingat gak kat aku ni....siang tadi Kak Dillazag belikan kek SR kat bawah opis ni....owhh my kek uolls...pembuka selera breakfast ku...yummmy ....kak Dillazag belanja Kek Choc Moist...waduhh chocolate lagik...nasib berbadan dua ada reason feeling makan tanpa bersalah...tak takut gemuk...lalalala..tq dear kak Dillazaq

Ada apa dengan plastik beg SR..

Yer ada kotak dalam nya ada sepotong kek untuk dimakan

happy besday to me...choc moist...lilin satu motip? setahun kahhhhh...hihihi

menu  breakfast di pagi hari seakan memahami perut ku pagi tadi membuak buak kelaparan tak hengat

nyum nyum secara dekat bagi korang terliur...sedappppppp

bertambah hepi sudah pakai berbaju preggy pembelian EA yang asik duk dalam almari beli kat Jusco...tanda penghargaan..psst boleh gitu...haktui kann


Di petang hari pulak...my Boss wish hepi besday...dia siap tanya napa tak bagitau...hukkk..tak kose nak kecoh kecoh....takpe Mem which pun dah memadai...buat aku rasa hepi ....dan sebab Mem tak bagi apa apa hadiah ...nah dapat 2 kotak chocolate bos bagi...owh choc lagi...apakah manisan choc je ni di hari jadi...tak kisah terima saja...terima kasih Mem...

 hadiah chocolate pembuka selera minum petang...hak hak...nak juga...semua manis manis ni macam tau je aku ni manis orang nya...tuiiiiiiii



 DI MALAM HARI DAPAT APA LAK NI......HEHEHEHEHE...






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

PinKy MoMMa said...

wahahaha hadiah smua berunsurkan makanan ni nox..skit larrrrr..kata sama bulan huhu ;p

POSH76 said...

terasa sgt diharga walaupun hanya sekeping kad...yang penting ingatan....

ratusiput said...

kira romantik la tu EA sanggup tulis kat kad bagai.tu pun dah boleh buat touching tau.pape pun hepi bday utk ko tau...smoga panjang umo...murah rezki...ceria selalu... :)

farahfatihah said...

hepi besday lagi sekali heheheh

ariana8733 said...

hari ni besday kak mimy ke..
ermmm..hepy besday ye kak, moge sht selalu, pjg umo & murah rezeki ye kak..

mamyharraz said...

nak wish lagi sekali ;) Happy Birthday to mimy :)

bestnya dpt kad ucapan& cekelat & kek baru lengkap hari jadi dgn kehadiran benda2 tu sumer :))

JuJue said...

apsal takdak sapa beli cekelat kat aku time besday????????? hashh shhuhhh fafff sshhiiiff..

Pepel BoNda AmaNi said...

auwwwwwwwwwwwwwwwwww malam harus spesial nok... lalalalalalala

NeenaAnuar said...

memang ko maniss beb! serious! :)

Google