THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 October 2011

Breakfast MCD Akhirnya Ku Dapat Jua

Haluu bersiaran di hari sabtu semata citer hot MCD Breakfast ....sekian lama aku duk idam nak bekpes bersama mekdi tak pernah ku dapat...sentap nengok kalau blog post sana sini duk tayang gambo hidangan bekpes mekdi.....huwaaa aku nak gak....mana dan nak beli....gi keje pepagi pun dah kuar lambat apatah lagi nak menyinggah.....laluan gi keje pun tak lalu memana drive thru mekdi.....selalu frust...pastu set time weekend lak selalu terlajak bangun...huhuhu padan muka salah sendiri.

Ntah napa hari ni kan sabtu ...bangun je terus teringat nak bekpes mekdi...jam dah kul 9.30 am.....sempatkah nak terjah...Encik Awak lak sedap nya membuta....aku kejut jom bekpes mekdi....dan dan tu la dia kelam kabut bangun terus mandi..owh rupanya dia keje hari ni....hahaha nak gelak pun ada...kesedap tido la tu mamai lupa hari ni keje...tepon berdering dia kelentong kata dah otw hahaha tipu yerkk.....dia agak kelam di pagi hari....

Aku nak mekdi sesangat ni..EA tak dapek lak nak tunaikan hajat bini kuat makan dia ni....huwaaa aku nak nanges sebab nak bekpes mekdi please...tak sampai hati bagi bini duit je la...huhuhu naik naik apa ni...sempatkah jam dah kul 10 pagi...mekdi bekpes sampai kul 11 pagi...yer kalau sudah rezeki baby tidak kemana...alasan baby mau makan kah?? tetttt poyo jek mama nya lelebih...lucky Ekin tak keje aku pakai pinjam drive kete dia la....wooooo gigih hokeh drive sensorang semata mekdi bekpes...sambil drive dalam hati berdoa memoga sampai sebelum kul 11 pagi....dann yesssssssza lalalalalala...


Drive thru MCD karak highway in da house...tetiba pagi ramai pulok orang queue ...lama lak tu tunggu..sabarrr

Yand diidamkan sekian lama....nah makan...asik berperang emosi tekak je duk tengok post blog mekdi bekpes sana sini....hamik ko tambah order beli Egg Muffin...



ALHAMDULILLAH REZEKI BERPIHAK PADA KU HARI INI.....LEPAS KEMPUNAN TEKAK BERBEKPES MEKDI...








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

ratusiput said...

alhamdulillah...nasib tau drive kan kalau tak...payah gak tu nak rempit ehehe..

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah...lepas dah ngidam bekpes mc d..dpt pun..mmg rezeki awk n baby....

Emynz said...

Ko jaaat, aku dah le rindu nak bigmac, caish caish caish!

POSH76 said...

breakfast mCD mmg terbessss!!

mamyharraz said...

mmg bes mekdi punya bekfes :)

sy kalau balik rmh sendiri mmg hari2 menyinggah mekdi tapau bekfes sbb mekdi dekat..

Mrs. Norrie said...

hehehehhe....
tekak mekdi pagi hari...

Natasha Farina Arifin said...

amboih sedapnya kak...today my second bsp tau! huhuhuhhu sedeyh kena control diet!

Bitt (double IS) said...

alhamdulillah...saya sokakk burger telur mcd..hahahhaaha

Pepel BoNda AmaNi said...

aku suka hash brown tue...

Google