THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 October 2011

Gigit Jari Dengan Drama Drama Best TV3

Sana sini orang tengah hangat duk komen review drama TV3....tapi akuuuuuuuuuuu...sedehhhhhhh (nada azwan ali)...terpaksa sentap...mengapakah, apakah, kenapa kah....alasan alasan nya adalah ...........

Jiwa dan Lara


Cinta Elysa

Soffiya


Citer la korang pasal 3 drama ni best giler ke...terbaek ke?? aku gigit jari jekkkkkkkk...sebab waktu waktu citer drama sedang bersiaran di atas siaran tv beralih bahasa ke drama/ filem dari KOREA, JEPUN, CHINA, HONG KONG, TAIWAN dan sebahasa lebih kurang dengan nya....kemain weh dia tengok kadang senyum sorang...kadang serius...macam dia paham je....ke dah minat mata sepet ni...bahayaaaaaaa....errrrrrrrr tetiba terpaksa rela tertengok gak citer beliau..sapa beliau ...Encik Awak la.....sebab nya TV di bilik adalah nan satu...dan astro jugak kami punye dalam bilik sendiri......jadi berkongsi mata la kami. segala cerita ..nak tengok kat hall ruang tamu family malas lak..sebab adik adik dah conquer citer lain..especially dira...asik tengok channel E je..pasal si Kim Kardashian la..E news la...ANTM la...aku tengok gak tapi asik citer yang sama malas lak....EA kata drama leh tengok kat Internet...iyer memang betul tapi feel tak sama hokeh...




 JADI KALAU ORANG SANA SINI DUK KATA ARIL HENSEM KE APA...SAPA ARIL...HAHAHA...MAMPU BACA JEK....


9 comments:

PinKy MoMMa said...

arillll itu budak sangat kuang hajau tapi baek hati! aku suka hahaha..

POSH76 said...

samalah kita berebut....tapi Mr Y heboh tngk HBO...citer melayu tak main...tapi aril tu mmg macho hehe

Natasha Farina Arifin said...

smlm domam panaih..tapi dek kerna SOFFIYYA @ sofffi @ yaya..mak gagahkan diri jugak bangun terkebil-kebil mata nengok tv. Pas abes soffiya terus sambung demam balik...kuikuikuikui

mamyharraz said...

sy pulak siaran kt rmh adalah katonnnnnnnnn memanjang tsskkk mmg menangis berebut chanel dgn kakal pun takkan dpt T.T

dan skrg tgh gigih tonton kt internet..tp betul mimy...tak de feel langsung.

ratusiput said...

EA suke citer korea ke...ble geng ngan aku ni tp aku ske bli cd...tgk sambung2 kat tv adalah seksa ok sbb tak sabo tgk ending.drama ni aku layan gak tp bebaru ni je.soffiya ngan cinta elisya...samarinda je tak sbb dah mlm sgt aku tido kol 10 :)

eLLy said...

tengok jer kat www.tonton.com.my

psttt kat opis pun leh tengok :p

Liyana said...

dlm byk2 tu bjaye tgk soffiya jer, hehe

Mrs. Norrie said...

aku pun tak ikut dah citer2 melayu sejak2 anak aku pandai tekan remote sendiri..kejap2 kartun..kejap2 kartun...

klu ko tanya pasal kartun cnfirm aku boleh citerkan...heheheheh

Pepel BoNda AmaNi said...

tue aku malas nak tengok cita episod2 nie..sebab klu dah tengok kompom melekat punya...setakat nie..aku tengok soffiya xmiss....cinta alesya tue baru 2 kali tengok..best jugak..jiwa & lara xtengok sebab time tue aku dah selamat tido....

Google