THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 December 2011

Mem-Burger King Beramai Ramai

Haishh tak habis habis ngan Burger King...tak dapat makan KLCC ...esoknya beramai ramai di ketuai oleh aku sebagai pemegang voucher promo BK kan...selagi tak dapat makan...asik la si Zufar duk tanya..." Bila ni nak makan Burger King 5 hengget beramai ramai"...yer la esok nya juga set time gi terjah BK dekat ngan area umah...sementara promo 5 hengget masih hangat di pasaran...dan diterima sah laku di BK baik la terjah makan sepuas nya....

Berhimpit satu kete naik Kelisa Zufar..hohohoh mak ai 5 orang hokeh satu kete...giler la...hidup BK nya pasal...ahh takde hal la...dekat je...jom serbu Burger King Karak Highway...ada ek? yer ada...sebelum nak ke jalan gi Genting, Pahang dari arah gombak..ada stesen petronas...hahhhh kat situ la Burger King dan McDonald ada...so tak yah susah nak terjah sana sini...macam aku la gi KLCC sekali hampeh..melayang RM50 tiket hilang pulok...


Dah sampai BK..keluarkan print voucher BK...hamik ko sekali 8 biji order...cer kira 5 hengget x 8 biji  = 40 hengget.++ ada tax 6% ...belum campur air yer......4 Japaleno + 4 BBQ...sakannnn tak hengat....sila sila semua makan la burger sorang dua...tak cukup leh tambah ..print voucher banyak ni...makan la burger sampai muntah yer...hiksssssss



kami terjah buat serbuan Burger King di Karak Highway bersama Kelisa 1 kete...hebat tak BK nya pasal..

hamikkkk 8 bijikk Burger Promo voucher kasi makan....fuyoooooooo

okeh jangan rebut rebut...burger 8 biji sorang dapat dua...tambah air jugak harga lain yer...4 Japaleno..4 BBQ

Muka dak 2 orang couple kurus keding tapi sama naik kuat makan....sakan Ekin Zufar

Yang ni pahal ...bukan couple dah laki bini pun...tak sesudah berebut barang...apa di rebut tu??

Ni ha gadget baru Zufar...HTC Tablet...ngeh ngeh..orang lain punya kemain EA explore...game la tu apa lagi

Kali ni aku layan BBQ....hari tu dah rasa Japaleno...aku vote for Japaleno ..tak minat BBQ la

Buat hal memasing ...layan kekenyangan...tengok EA tak habis habis ngan game...Dira ngan SMS...Ekin Zufar bisik apa tuuu

Dah kenyang gini la...burger 8 biji ada 2 biji...sapa nak??? heheh tengok gambo je la...yang 2 lelaki itu sibuk ngan hal gadget 

hehehe senyum kambing Zufar dapat makan Burger King....lalalala...dan gadget baru ...

the siblings yang kuat makan 2 biji pun habis....erkkk malam tu aku sebijik saja yer....tengok Ekin tak habis lagi second round..Dira nak tambah 1 lagi tu

Yang ni tak habis habis ngan game dia...eh bang...sedar sikit orang punya tu....nampaknya ada harapan tambah gadget dia ni..dah berkenan benor..oppsss but not now key...plssssss


CEPAT CEPAT MAKAN BURGER KING..PROMO HABIS ESOK http://nurmimy.blogspot.com/2011/12/burger-king-promo-rm-5-hengget.html...8/12/2011...PRINT OR PHOTOSTAT PUN BOLEH...SEBAB SEDAP TU PASAL ULANG TERJAH BK AGAIN :))





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

Deqna said...

persoalannya ko makan sebiji atau 2 biji burger king yg kesemuanya ada 8 biji itu?

Zana Adieyza said...

banyaknya burger!!!!

Mommy_Cha said...

kak amboih aih...ber beger king dia..mmg baby western lah nih..kan? huhuhu

NanieZara said...

meriahnya adik badik membaham BK yer..

POSH76 said...

aku masih kempunan tak merasa....asal pi jer kata habis sedeh!!!

Qhaifa Nur said...

suka king burger ni, dahlah besar puas makan ni...

sedapnya...

Bitt (double IS) said...

mimy kena now ok!!! sebabnya dia akan rasa tak bosan tunggu mimy kat spital....mimy pon boleh tumpang sekaki bila tunggu dalam wad...hehehehehe

alamakkkkk belum test lagi burger king tuhh

Eri-chan said...

aku tak pergi2 la...macam tak dan.. padahal ah print sejak last week..

apakah cerita tanpa gambar ni..kejap ada kejap takde ke...?

Ann Ishak said...

aku pun tak pegi jugak kesudahannya...

NeenaAnuar said...

pergghhh!! memang kenduri burger korang! ahaha.. aku tak sempat nak terjah burger king.. offer dah over sudaa...

mamyharraz said...

hari tu mimy up entry beger king ni ada gak sy print.sekali nak g beli kt giant kelana jaya dah close beger king tuh.ohhh sgt kecewa!

appaun beger king mmg sedaplah ;)

Softtouch [Hanim] said...

xsempat pun nk BK....sedih!!!!

Google