THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 December 2011

Mari Lunch Dori Dori

Rentetan semalam nya citer...bawa ke hari ni...semalam galak sangat duk cerita pasal buku comel...kebetulan je sebenarnya...semalam geng geng ikut cakap aku yang nak sangat berdory dory...ni semua pasal status FB diana mention masak Dory sos plum..aduyai..tetiba terus rasa tekak terpanggil je nak makan Ikan Dori..kuasa ibu mengandung power tu...sekali ajak...semua jom aje...hehehe....tapi orang yang menulis status FB tu tak dapat join lak si diana..ada hal la pulak....takpe dia takde pun Lunch Dori Dori tetap on..sebab tekak ibu mengandung sangat berkehendakkan ikan dori...Ika dan Yani yang join....ala tak jauh mana pun...bawah opis aku ni je...turun awal sikit 12.15 tghari..lambat sikit SR penuh lagi pulak tengah musim gaji ni...kang lambat pulak dapat makanan...waitress datang amik order pun senang je...sebab dah nak sangat makan Ikan Dori kan...tak payah tengok menu..cakap aje nak menu Ikan Dori...hapa je la aku ni Ikan Dori pulak nak makan...macam macam....tu la pasal...asal boleh tetiba aje nak makan...nasib la apa aku nak makan senang cari pun.....tak la kempunan sangat kannn


Aku nak air feberet Green Apple Kasturi tapi habis katanya aku pilih ni la...sedappp Orange Squash..ada campuran kulit limau...layannnnnn

Kalau tak snap muka sendiri tak sah kan....hmmm...


Ikan Dori Ikan Dori aka CARIBBEAN STYLE CATCH OF THE DAY...wowww

oh nikmati nya nikmati nya...serius first time try menu ni di SR...thumbs up sebab sedappp...kuah gravy nya pehhhh...sampai terpecik baju comot day lak semalam..hahah..macam budak kecik...

Ikan Dori licin tapi salad tak leh perabih lak....tak lalu la banyak benor tumbuhan hijau ni

peneman lunch si dori dori semalam..Ika dan Yani....mekasehhhh



AKU MAKAN PUAS PUAS NI SEBELUM BERPANTANG BULAN DEPAN...OWH ADA LAGI AKU NAK CHILIS LAK PASNI....NACHOS NACHOS PLEASE!!!!!!!!! SILA ALERT YER GENG DI ATAS..SEKIAN





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

Girl Girl said...

Next week la kite pegi Nanchos.... Amacam? Bos nana dh cuti start this Friday till early January next year.

daela said...

Nok....kamu dah nak bersalin...sekejap jer aku rasa...nnt kau sms aku tau..kalau kau dah bersalin..:)

NanieZara said...

jom selasa pekena chilis mau?

-oP_ida- said...

ayaq apple kasturi tuh sedap laa kakoiii.......sekejap jaa nida sedut habis suda....
hahahahahaha


ikan Dori ni mcm best jaa...harus cuba nieh

POSH76 said...

sedap pulak aku nengok ko makan ikan dori tu..bessnyer ada geng sudi nak meneman...takper beb pulun habis apa yg tingin...yg penting lepas beranak ko pantang kaw kaw...

Kella said...

gulp! tetengahari pulak aku tengok ko pnya menu nih! aku dah la tak leh kuar makan.. ujan ni weh.. waaa...

Softtouch [Hanim] said...

sedapnyaaaaa....xpernah mkn dory tu kat SR..nnti mau cube...

Bitt (double IS) said...

owhh masak dori cenggitu pon sodapp nehh hehehehe

NeenaAnuar said...

aku tak penah try lagi Ikan Dori Ikan Dori nie.. lepas tengok ko makan.. dan dannn aku teringin nak pi terjah SR dan makan Ikan Dori Ikan Dori! uhuhuuu....

Ann Ishak said...

sedap kan...dah lama aku tak makan menu nih, cam terasa2 pulak dekat tekak...wah baru teringat, last makan masa kita sesama satu bumbung company la...

Eri-chan said...

ika dori best. tapi aku skrg nak kurangkan patties (makanan berdaging yang dibentuk semula)

Google