THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 December 2011

Cecite Hujung Minggu Berduaan Kami

Hujung minggu yang sunyi tak de apa aktiviti tapi seronok sebab kami berdua je :))....eh apakah bukan selalu berdua ke?? semua orang dalam umah balik kampung so tinggal la laki bini yang tak balik kg ni...sangat la privacy....eh tak ada si kucing Mimie gak sebok je tak leh berenggang...ada aje dia menyelit...yer memang tak sabar nak pindah duk berdua....sabar ek...tunggu si Baby selamat keluar pantang terus kat umah mak then pindah....nak pindah dah lama tapi abah mak tahan tak kasi lak...condition pregnant aku memula kan teruk...ada je...start dari bleeding tu terus la mak abah tak kasi...still la duduk umah family lagi...citer pasal umah beli lak...till now tak dapat kunci...lamanya nak setel process...beli umah banyak process ek...setel A, B lak pastu C ..nak ke Z aduhhh..lebammmmmmm

Sabtu bosan EA keje..so kete dah kembali pada tuannya apalagi kaki adalah panjang langkah jadi independent girl...yeahhhhhh window soping timee....soping sorang adalah best...ala tak soping jauh mana pun ...gi Jusco Wangsa Maju topup barang baby apa yang takde...Jusco tengah sale sekarang tapi tak de apa yang menarik cuma hari ahad tu adalah super sunday..adalah barang yang double diskaun ahad je...aku just beli bantal 2 biji dapat la RM10 satu.....EA call keje banyak balik lambat dalam kul 6 ptg pesan suh makan luar or masak...ahh malas masak harus la makan aje terus kat Jusco ...hukhuk makan sorang je kat OldTown..ala apa ada hal...gamble apa....ini Malaysia bebas lol makan sorang pun Malaysia boleh...

Mari ke JJ Sorang Diri..takde hal kata Malaysia Boleh kan...ngan jalan macam penguin sanggup !!!!!!

Jeng jeng...yeayyy esok Jcard Day Wangsa Maju uolls...errr plan dah dalam pikiran...cuti kah??

Ahad ...hari yang malas..aku pun pemalas lipas...baju dah basuh nak kena sidai...hujan la pulak di pagi hari....sambung tido balik...tak sedar baju segunung intan berlonggok...huwaaa nanges ...boleh tak excuse hari tu tak mo buat...simpan dalam bakul buat kepam...aku sakit pinggang semalam jalan terbongkok bongkok...tido lagi...uikk tido ajee...psst ngan Kucing Mimie pun tido jugakk...tersedar bau tumisan dari bawah dapur...uikkss sapa masak...jengjeng EA masak Mee Goreng uolls....hitam legam lak tu..memang aku suka la...yeayy tengkiu EA penyelamat perut yang lapar....petang ada kenduri kawen so tak yah masak....nak gi wedding adik ipar Azura Akmal...EA kata gi lewat sikit dalam kul 3 sebab nak tengok tv...lagipun dekat aje...oklah...apa yang best datang lewat makan tak tergesa dan yang pasti tuan umah adalah baik hati membekalkan lauk dan juga air longan bawa balik umah...yeayyy tak yah masak makan sampai malam...dan jugak door gift, bunga telur berlonggok...macam pegi 8 orang ...tapi berdua je...murah rezeki...

Mee Goreng hitam legam masakan Encik Awak terchenta....aku masih membuta...lalalala...

Si Mimie jadi pemalas semalam asik tido je...macam tuan tuan nya jugak...pot baek punya....

 aloh aloh tergolek sedapp...panggil tak menyahut..pemalas tul....biarkan dia..lapar kang mengiau...bingit aku

Bekalan kenduri kawen...tak yah masak kasi perangat je...sedap ok lauk kenduri kahwin...yang spesel air longan tu...

Doorgift dapat 4...Bunga Telor 4 dan telor 8 biji..yesss boleh wat sambal telur or sandwich telur kan...tima kasih Azura dan Akmal...murah rezeki


OH YER TRICK BEROMBAK RINDU TAK JADI DI BATALKAN TAPIIII EA JANJI MALAM NI HARI OMBAK RINDU ..YEAYYYYYYY AKHIRNYA..**MODE EXCITED**






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Kella said...

hey mimy.. mimy... sanggup je ko g sorang sorang ye..
hati hati tau.. esok jcard lak! jalan elok2 tau.. =)

Liyana said...

kak mimy, hati2 jalan sorg2 tu. hasben sy klu jln berdua dgn die, x pnh lepas tgn, alahai takut sgt lak sy terjatuh, tacing plk ble fkr blk, hee

tgk la ombak rindu taw, best giler, x sedar air mata meleleh, haha

mekchu said...

baby ko tu nanti mmg pndai berdikari.. sama macam aku masa pegnenkan mi-cah dulu.. dan mi-cah sgt pandai membawa diri.. heheheheh..

nok, komen ko yg last aku TERreject lah.. aduh duh duh duh.. eksaited sgt nak publish.. kalo rajin, sila lah komen semula.. kalo tak, abaikan :)

adyputra said...

waaa bestnya jcard day.. huhu.. rajin nya mimie berjalan.. nampak macam dah sarat sangat tu.. tapi tak pe.. excersice katanya..

Mommy_Cha said...

kak mimy mmg otai pi sorang2..hiks soping nye pasal lah tu....=)

POSH76 said...

jenjalan sorang pun kekadang bess gak...dari dok melangok kat umah....manja tul mimie tu yer....

Azini said...

mmg best kalau jalan sorang..kalu g ngan hubby rasa nafas tak lepas jer...semua nak cepat

Ann Ishak said...

tak habis2 lagi ke pasal ombak rindu ni...bosan dowh

Pepel BoNda AmaNi said...

wah siap dapat air longan ke nok..kat majlis kawen????

Google